VLC

Restaurant Boven Water Vinkeveen weer open


Geplaatst op: 28 februari 2011

Vanaf woensdag 2 maart zal Wouter Bläser, de nieuwe eigenaar van Boven Water, zijn restaurant openen.

Restaurant Boven Water bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op het terras genieten van aanmerende boten, de ontspannen sfeer en het heerlijke eten. Booteigenaren, fietsers, Vinkeveens chique, verliefde stellen, zakenmensen; alles verzamelt zich hier in een maritieme sfeer. Op de internationale menukaart wisselen traditioneel en verrassend elkaar af. De bediening is enthousiast, persoonlijk en geeft prettige adviezen. Het jonge team verwent alle gasten van het begin tot het eind. Van de amuse vooraf tot aan het dessert. Door de ongedwongen sfeer op de jachthaven en de gastvrijheid in het restaurant voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis.

Twee jaar geleden stond Wouter Bläser al eerder in de keuken van restaurant Boven Water. Waar hij met veel plezier heeft gewerkt. Na zijn laatste functie als chef kok opent hij nu zijn eigen restaurant, waarmee een droom in vervulling gaat!

Restaurant Boven Water zal geopend zijn voor diner van woensdag t/m zondag vanaf 17.30 uur. Zomers zullen we ook geopend zijn voor de lunch vanaf 12.00 uur, waar u op een mooi terras kunt genieten.

Ook feesten en partijen behoren tot de mogelijkheid.
Wilt u een keer proeven van deze sfeer dan kunt u reserveren via het nummer 0297-263672.

Restaurant Boven Water
Achterbos 24 a
3645 CD Vinkeveen
info@boven-water.nl
www.boven-water.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurant Boven Water Vinkeveen weer open

Vanaf woensdag 2 maart zal Wouter Bläser, de nieuwe eigenaar van Boven Water, zijn restaurant openen. Restaurant Boven Water bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: