Sportinstuif in de Willisstee geslaagd


Geplaatst op: 25 februari 2011

Afgelopen dinsdag, 22 februari, heeft er voor de 3e keer een sportinstuif voor de jeugd plaatsgevonden in de Willisstee. De opkomst was ongeveer gelijk aan vorig jaar en dat betekent dat ca. 95 kinderen zich hebben vermaakt met sportieve spellen waaronder korfbal, volleybal, hockey, voetbal, trampoline springen, klimmen, zwaaien en de tumblingbaan.
Er werd bewogen op muziek bij de start, halverwege en aan het einde van de middag.
Ook werden de kinderen tussendoor getrakteerd op een snoepje.
De jeugd mocht overal aan deelnemen zo vaak als zij zelf wilde, vooral de trampoline en tumblingbaan waren favoriet. Om 16.00 uur werden de kinderen met rode hoofdjes weer opgehaald door hun ouders, die veelal waren blijven kijken vanaf de tribune. Deze middag werd georganiseerd door Gymnastiekvereniging Veenland uit Wilnis met veel hulp van vele vrijwilligers. Mocht uw kind het leuk hebben gevonden en de gym nog eens willen proberen, kijk dan op de site www.veenland.nl. Hij/zij is bij ons van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportinstuif in de Willisstee geslaagd

Afgelopen dinsdag, 22 februari, heeft er voor de 3e keer een sportinstuif voor de jeugd plaatsgevonden in de Willisstee. De opkomst was ongeveer gelijk aan vorig jaar en dat betekent dat ca. 95 kinderen zich hebben vermaakt met sportieve spellen waaronder korfbal, volleybal, hockey, voetbal, trampoline springen, klimmen, zwaaien en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: