Film in de Veenhartkerk


Geplaatst op: 25 februari 2011

De maand maart is het weer Veenhartfilmmaand! Op het grote scherm in de Veenhartkerk wordt gedurende de hele maand iedere vrijdagavond een film van formaat vertoond.
Het thema voor deze filmmaand is boekverfilmingen. A.s. vrijdagavond 4 maart start de filmmaand met de verfilming van het boek over een joods meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Parijs samen met haar ouders wordt opgepakt om gedeporteerd te worden.
De Veenhartfilmmaand is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting.

De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk probeert te zijn. Een kerk die er niet alleen wil zijn voor zichzelf, maar voor De Ronde Venen. We willen een plek zijn waar ruimte is voor iedereen die bezig is met religie of nadenkt over zingeving. Al onze activiteiten, ook de Veenhartfilmmaand, zijn bedoeld om op een uitdagende manier met religie en zingeving bezig te zijn.

De Veenhartfilmmaand is in het gebouw van de Veenhartkerk, Grutto 2a te Mijdrecht. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en de film start om 20.30 uur, entrée € 4,00. De film wordt vertoond op een groot scherm en na afloop is er een drankje en gelegenheid om na te praten.

Wil je weten welke films er draaien of wil je meer informatie over de filmmaand? Kijk op de website www.veenhartkerk.nl, geef je op voor de Veenharfilmladder of word lid van de facebookpagina, dan word je op de hoogte gehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Film in de Veenhartkerk

De maand maart is het weer Veenhartfilmmaand! Op het grote scherm in de Veenhartkerk wordt gedurende de hele maand iedere vrijdagavond een film van formaat vertoond.Het thema voor deze filmmaand is boekverfilmingen. A.s. vrijdagavond 4 maart start de filmmaand met de verfilming van het boek over een joods meisje dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: