Ouders opgelet: omgaan met pubers is leuk!


Geplaatst op: 25 februari 2011

Op dinsdag 5 april start Zuwe Zorg in Mijdrecht de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk'. De puberteit is lastig voor ouders én kinderen. Kinderen proberen zich los te maken van hun ouders. Ze verkennen hun grenzen, proberen van alles uit, krijgen andere interesses en willen meer zelfstandigheid. Dit hoort bij de pubertijd, maar brengt ook spanningen en conflicten met zich mee. Veel ouders hebben wel eens problemen met het omgaan met hun puber en missen daardoor ook de leuke kanten van deze leeftijdsfase. In de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk' leren deelnemers hoe ze in conflicten met hun kind kunnen handelen en (weer) een goede relatie kunnen opbouwen met hun kind.

Meer informatie en aanmelden
De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van 19.30 tot 22.00 uur waarin verschillende thema's aan bod komen. De cursus start op dinsdag 5 april 2011 in Mijdrecht, Hoofdweg 1,. De kosten bedragen € 60,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Aanmelden en informatie
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, tel. 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut) of per e-mail: cursusbureau@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouders opgelet: omgaan met pubers is leuk!

Op dinsdag 5 april start Zuwe Zorg in Mijdrecht de cursus ‘Omgaan met pubers is leuk'. De puberteit is lastig voor ouders én kinderen. Kinderen proberen zich los te maken van hun ouders. Ze verkennen hun grenzen, proberen van alles uit, krijgen andere interesses en willen meer zelfstandigheid. Dit hoort … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: