01 - Autocross Abcoude

Veenig.nl test pizza's


Geplaatst op: 25 februari 2011
Het Veenig.nl test team was weer opgetrommeld voor een nieuwe test ronde. Deze keer waren de pizza's aan de beurt. Na een discussie over welk soort pizza te testen zijn we voor de pizza gegaan die de basis is van alle pizza's. De Margherita!

Met een tussenpauze van 10 minuten belden we alle pizzeria's af.
Uiteindelijk varieerden de bezorg tijden van een kwartier tot 85 minuten! Die laatste pizza hebben we dus ook maar laten zitten want een pizza die al 1,5 uur in de scooterbak ligt kan onmogelijk nog lekker warm zijn.

De criteria waren onder andere gewicht, temperatuur, geur, smaak en vetgehalte. De uiteindelijke uitslag was als volgt;

  1. Donnie(Wilnis) 99 punten
  2. Pastavilla(Mijdrecht) 97 punten
  3. Montfort(Mijdrecht) 91 punten
  4. Kapadokya(Mijdrecht) 86 punten
  5. Napels(Vinkeveen) 82 punten
  6. Venezia(Wilnis) 74 punten
  7. Porto Vino(Vinkeveen) n.v.t

Wij feliciteren Donnie met de overwinning! Naast een certificaat ontvingen zij ook nog eens 2 maanden advertentieruimte op Veenig.nl!
Bij de uitreiking van het certificaat kregen wij zelfs nog een gratis pizza aangeboden. Over service gesproken! Foto's en filmpjes van deze dag zijn te vinden op www.veenig.nl.

Wil je ook bij de redactie van Veenig.nl? Neem dan contact op via info@veenig.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenig.nl test pizza's

Het Veenig.nl test team was weer opgetrommeld voor een nieuwe test ronde. Deze keer waren de pizza's aan de beurt. Na een discussie over welk soort pizza te testen zijn we voor de pizza gegaan die de basis is van alle pizza's. De Margherita! Met een tussenpauze van 10 minuten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: