001 -Family

Scouting Eliboe Vinkeveen bestaat dit jaar 65 jaar


Geplaatst op: 25 februari 2011

Scouting Eliboe Vinkeveen bestaat dit jaar 65 jaar! Daarom zullen de leden uw laten zien dat scouting méér is dan hutten bouwen en elkaar door de modder slepen. Op 14 mei zullen alle leden samen een Revue opvoeren. Vrijf jaar geleden, tijdens haar 60 jarig bestaan, hebben de leden ook al een revue opgevoerd, maar in de planning staat om dit zeker te overtreffen! Tijdens deze show in de Amstelveense Schouwburg zullen zij laten zien wat ze kunnen. Er zijn dansacts, er word gezongen en toneel gespeeld. De avond zal in het thema staan van 'sterren stralen'. Het beloofd dan ook een stralende voorstelling te worden met beginnende sterren!

De kaartverkoop vindt plaats op vrijdag 18 maart van 19.00 tot 22.00 en op zaterdag 19 maart van 12.30 tot 15.00. De kaarten zullen €12,50 kosten. Wees er wel snel bij, want anders heb je kans dat alle goede plekken al weg zijn!

Tijdens dit jubileumjaar staan er nog veel meer leuke dingen op het programma. Neem bijvoorbeeld het zomerkamp naar België, en de jaarlijkse Battle Star en Barre Tocht welke in september en januari hebben plaatsgevonden. Voor meer info over de revue en/of de Eliboegroep kun je terecht op www.eliboe.nl en www.eliboe.nl/revue

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouting Eliboe Vinkeveen bestaat dit jaar 65 jaar

Scouting Eliboe Vinkeveen bestaat dit jaar 65 jaar! Daarom zullen de leden uw laten zien dat scouting méér is dan hutten bouwen en elkaar door de modder slepen. Op 14 mei zullen alle leden samen een Revue opvoeren. Vrijf jaar geleden, tijdens haar 60 jarig bestaan, hebben de leden ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: