Bejaarde vrouw slachtoffer van twee insluipsters


Geplaatst op: 23 februari 2011

MIJDRECHT - Een bejaarde vrouw werd op dinsdag 22 februari het slachtoffer van twee insluipsters.

Rond 15.45 uur bevond een 83-jarige vrouw zich in haar woning aan de Prinses Marijkelaan. Toen zij van de woonkamer de keuken in liep, zag zij dat een onbekende vrouw in haar keuken stond. Zij was kennelijk door de niet afgesloten buitendeur binnengekomen. De vrouw hing een smoesje op over haar aanwezigheid. Vervolgens zag de bewoonster een andere vrouw de trap van de eerste verdieping af komen lopen. De bejaarde vrouw werkte de beide vrouwen de woning uit en zag dat zij wegliepen in de richting van de Schepenstraat. Toen de verdachten weg waren, ontdekte zij dat er onder andere geld uit de woning was gestolen. Het slachtoffer stelde pas in de avonduren haar zoon op de hoogte van de insluiping, waarna hij de politie belde. Agenten hebben het slachtoffer op het hart gedrukt in dergelijke gevallen altijd direct 1-1-2 te bellen. 

Signalementen:

Vrouw, ± 50 jaar, stevig postuur, ongeveer 1.70 meter en donker haar. Zij droeg een donkere lange jas en een rok en sprak gebrekkig Nederlands;

Vrouw, 40-50 jaar, slank postuur, ± 1.80 meter, lang donker haar en een opvallend lange spitse neus. Zij droeg donkere kleding.

Aan getuigen die de verdachte menen te (her-)kennen of die hen op dinsdagmiddag op of in de omgeving van de Prinses Marijkelaan hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bejaarde vrouw slachtoffer van twee insluipsters

MIJDRECHT - Een bejaarde vrouw werd op dinsdag 22 februari het slachtoffer van twee insluipsters. Rond 15.45 uur bevond een 83-jarige vrouw zich in haar woning aan de Prinses Marijkelaan. Toen zij van de woonkamer de keuken in liep, zag zij dat een onbekende vrouw in haar keuken stond. Zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: