Nooit meer ongezien naar huis


Geplaatst op: 21 februari 2011

Stap jij ook altijd de deur uit zonder fietslicht? Word je ook altijd precies op dat moment aangehouden dat je licht net is uitgevallen? Of krijg je gewoon niet genoeg studiefinanciering of zakgeld voor normaal fietslicht? Speciaal voor jou komt de JAC daarom met een oplossing: JAC-fietslampjes. Aan alles is gedacht, er zijn witte voor voorop de fiets en rode voor achter op de bagagedrager. Ze zijn makkelijk aan je fiets en sleutelbos te rijgen zodat je nooit meer zonder licht gesnapt kan worden.

Hoe je in het bezit komt van zo'n lampje? We komen naar je toe! De JAC zal ze uitdelen tijdens onze jaarlijkse presentaties op het Veenlanden College. Daarnaast zullen wij in de dorpsharten van Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude rondlopen om ze uit te delen. Ben je ons misgelopen? Eens in de maand vergaderen wij op het gemeentehuis in Mijdrecht. Wil jij in het bezit komen van een JAC-lampje of gewoon je mening geven over wat volgens jou anders moet aan de gemeente. Kijk op de JAC Facebookpagina voor de vergaderdata of check de vernieuwde website www.jac-derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nooit meer ongezien naar huis

Stap jij ook altijd de deur uit zonder fietslicht? Word je ook altijd precies op dat moment aangehouden dat je licht net is uitgevallen? Of krijg je gewoon niet genoeg studiefinanciering of zakgeld voor normaal fietslicht? Speciaal voor jou komt de JAC daarom met een oplossing: JAC-fietslampjes. Aan alles is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: