Atlantis D2 kampioen en promoveert!

Geplaatst op: 21 februari 2011

Zaterdag 12 februari was het voor Atlantis D2 een spannende dag want er stond een kampioenschap op het spel. Het Atlantis team moest aantreden tegen Luno D2. Het door Roebeson gesponsorde team is bezig met een fantastisch binnenseizoen. Alle voorgaande 9 wedstrijden werden met winst afgesloten. Het moest dus kunnen. Na een pep-talk van de trainers kon om 10 uur de wedstrijd beginnen. Het eerste aanvalsvak begon goed. Max van Vliet, Thijmen Ottenhof, Suzanne v.d.Plas en Leonie Kruiswijk wisten alle 4 de korf te raken. Dit gebeurde door goed en snel overspel. Het doelpunt van Leonie was het 100ste voor het team in de competitie. Op de tribune was dit bekend en er werd heel hard 100 geroepen wat een bijzonder moment was.

Het tweede aanvalsvak bestaande uit Elise v. Walraven, Marijn Maarsseveen, Lisa Ottenhof en Lieke v. Scheppingen ging ook goed van start en door goed overspel werden ook hier de doelpunten verdeeld. Het kampioensteam ging dan ook de rust in met een 8-0 voorsprong. Het leuke hiervan was dat ALLE 8 spelers hadden gescoord. Dit werd in de kleedkamer ook besproken en de 4 invallers moesten ook gaan scoren. In de 2de helft kwamen in de eerste aanval Zoë Trompert en Luuk Gortenmulder in het veld er werd weer goed gescoord en ook zij maakte er een paar. Na 12 minuten werd er weer gewisseld en in de laatste aanvalsminuten gingen Sander v.d. Sluijs en Anouk v Dijk ook nog voor hun doelpunten. Ze werden veel en goed vrijgespeeld. Sander lukte het om te scoren, helaas ging dit voor Anouk niet op maar ze speelde wel een hele goede wedstrijd. Wat in deze wedstrijd opviel was het teamgevoel. Iedereen gaf elkaar veel goede ballen en er werd heel goed opgelet wat de andere spelers deden. Op deze punten is Atlantis D 2 een echt kanjerteam. De eindstand van deze KAMPIOENSWEDSTRIJD was dan ook 16 - 0.

Een hele goede eindstand. De spelers bedankten het in grote getale gekomen publiek. Na deze wedstrijd werd er natuurlijk in de Atlantis kantine gehuldigd met bloemen en drinken en gebak. Ook sponsor Roebeson expertises en taxaties was aanwezig met een leuke en lekkere medaille. De leiders die dit team naar het kampioensschap hebben geholpen zijn Lusanne Meints,Sophia v.d.Horst, José v.d. Plas , Karin v.d. Sluijs en Rob Kruiswijk.

Zaterdag 12 februari was het voor Atlantis D2 een spannende dag want er stond een kampioenschap op het spel. Het Atlantis team moest aantreden tegen Luno D2. Het door Roebeson gesponsorde team is bezig met een fantastisch binnenseizoen. Alle voorgaande 9 wedstrijden werden met winst afgesloten. Het moest dus kunnen. … Lees meer »