Cursus Klein Vaarbewijs I


Geplaatst op: 21 februari 2011

Ook dit voorjaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding "Klein vaarbewijs I". Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkend docent en vindt plaats op vijf woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur. De eerste avond staat gepland op 16 maart. De deelname kosten bedragen € 150 per persoon en dit is inclusief koffie en thee tijdens de cursus. De cursus zal worden gegeven op de zeilschool op de Herenweg 144 te Vinkeveen.

In de cursus wordt de leerstof behandeld, aanverwante onderwerpen aangesneden en examens geoefend. De examens zijn landelijk, deelnemers kunnen zich individueel inschrijven bij de VAMEX. Het cursusboek "Klein vaarbewijs I en II" wordt uitgegeven door de ANWB en is verkrijgbaar in de boekhandel of op kantoor van Zeilschool de Vinkeveense Plassen.

Nieuw in 2011 is de mogelijkheid de cursus uit te breiden met een aantal praktische vaarlessen op de Vinkeveense Plassen. Er zal worden gevaren met 1 van de dieselsloepen die Vinkeveen Haven gedurende het seizoen in de verhuur heeft.

Meer informatie over de cursus is te verkrijgen via het kantoor van Zeilschool de Vinkeveense Plassen op 0297 - 26 22 00. Inschrijven kan via de website www.zeilschoolvinkeveen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Klein Vaarbewijs I

Ook dit voorjaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding "Klein vaarbewijs I". Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: