Musici van het koninklijk concertgebouworkest in Abcoude


Geplaatst op: 18 februari 2011

Op zaterdag 19 maart organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude een bijzonder concert in de dorpskerk van Abcoude.
Drie leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest treden belangeloos voor u op. Emily Beynon (fluit), Petra van der Heide (harp) en Michael Gieler (altviool), topsolisten uit het orkest, spelen werken van o.a. Debussy, Saint-Saëns en Britten.
Het wordt een fascinerend programma met subtiele composities, waarbij de musici in verschillende samenstellingen zullen optreden.

In de pauze en na afloop van het concert kunt u genieten van een lekker glas wijn, ge-serveerd met heerlijke hapjes van Anna Haen.
Deze sfeervolle avond kunt u bijwonen voor € 30, inclusief wijn en amuses. De toegangs-prijs komt geheel ten goede aan de Stichting Kindertehuizen Bulgarije en de wereldwijde actie van Rotary ‘Polio de wereld uit'.

Kaarten zijn te bestellen bij June Prins, Abcoude 0294-286894 en 06-24656651

Voorafgaand aan het concert kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk diner-arrangement bij restaurant De Wakende Haan, Kerkplein 9 in Abcoude. Voor de prijs van € 32,50 krijgt u een driegangenmenu met een glas wijn aangeboden. Voor het arrangement kunt u rechtstreeks reserverem bij het restaurant (0294-281271).

De Stichting Kindertehuizen Bulgarije ‘Geloof, Hoop en Liefde'
De kindertehuizen in Bulgarije huisvesten 15.000 kinderen die onder zeer erbarmelijke
omstandigheden leven. Het overgrote deel van de bevolking gaat gebukt onder grote armoede. Uit pure ellende staan de ouders hun kinderen met of zonder een lichamelijke beperking af. De verloederde tehuizen zijn grotendeels weggestopt in afgelegen dorpjes, waar nauwelijks medische en geestelijke zorg te vinden is. De Stichting Kindertehuizen Bulgarije ‘Geloof, Hoop en Liefde' steunt een vijftal kindertehuizen, met in totaal 400 kinderen, in de omgeving van Sofia. Wij steunen het zogenaamde ‘Babaproject', waarbij gepensioneerde vrouwen op individuele basis liefde, aandacht en begeleiding geven aan de kinderen, als waren zij échte oma's.

Actie ‘Polio de wereld uit'
Sinds 1988 heeft de wereldwijde Rotaryorganisatie samen met de Bill & Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie gewerkt aan het inenten van kinderen tegen polio om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Dit is voor 99% gelukt, maar ook de laatste poliohaarden moeten nog worden aangepakt. Pas dan is polio beheersbaar en behoren epidemieën tot het verleden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Musici van het koninklijk concertgebouworkest in Abcoude

Op zaterdag 19 maart organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude een bijzonder concert in de dorpskerk van Abcoude. Drie leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest treden belangeloos voor u op. Emily Beynon (fluit), Petra van der Heide (harp) en Michael Gieler (altviool), topsolisten uit het orkest, spelen werken van o.a. Debussy, Saint-Saëns … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: