Opbrengst collecte Amnesty International


Geplaatst op: 18 februari 2011

De collecte van Amnesty International, die van 6 februari t/m 12 februari 2011 in de gemeente Uithoorn werd gehouden, heeft € 4743,42 opgebracht. 55 vrijwilligers hebben gecollecteerd.

Het was de negende keer dat mensenrechtenorganisatie Amnesty International een landelijke collecte hield. Amnesty strijdt voor naleving van de mensenrechten in alle landen. Amnesty International is onpartijdig en onafhankelijk, en wordt voornamelijk gefinancierd door giften van leden en donateurs. Dankzij deze bijdragen, inclusief die we tijdens de collecte ophalen, wordt het werk van Amnesty blijvend mogelijk gemaakt.

Amnesty dankt iedereen van harte voor de geldelijke bijdrage. Ook bedankt Amnesty alle vrijwilligers die in weer en wind hebben gecollecteerd voor hun enthousiaste inzet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opbrengst collecte Amnesty International

De collecte van Amnesty International, die van 6 februari t/m 12 februari 2011 in de gemeente Uithoorn werd gehouden, heeft € 4743,42 opgebracht. 55 vrijwilligers hebben gecollecteerd. Het was de negende keer dat mensenrechtenorganisatie Amnesty International een landelijke collecte hield. Amnesty strijdt voor naleving van de mensenrechten in alle landen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: