001 - De Baat

Vrijwilligerswerk gezocht voor NL Doet op vrijdag 18 maart!


Geplaatst op: 17 februari 2011

Wie zijn wij?
Wij zijn 10 medewerkers van Stichting De Baat, de welzijnsinstelling uit De Ronde Venen. Onze missie is ‘ samenleven - iedereen doet mee'. In het kader van de landelijke campagne NL Doet (Oranjefonds) op vrijdag 18 maart a.s. willen wij een dag onze handen uit de mouwen steken d.m.v. vrijwilligerswerk. Wij zijn creatief en sociaal betrokken en tussen de 25 en 55 jaar. In ons werk sturen wij vaak vrijwilligers aan die ons helpen bij het bereiken en ondersteunen van een grote groep Rondeveners. Nu willen wij ons graag vrijwillig inzetten voor anderen uit onze gemeente op vrijdag 18 maart a.s.

Wat kunnen wij?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij we ons als groep inzetten op vrijdag 18 maart tussen 9 en 17 uur. Wij kunnen allerhande klussen uitvoeren, mits niet al te technisch. Zoals opruimen, schoonmaken en schilderen. Ook kunnen we mensen ondersteunen, begeleiden of een activiteit voor en met hen uitvoeren. Tevens zijn we handig in de keuken en kunnen mensen wellicht ook daarmee een plezier doen. Daarnaast hebben we tevens een busje ter beschikking waarmee we 7 personen kunnen vervoeren.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken maatschappelijke organisaties die ons een klus willen aanbieden op vrijdag 18 maart. Een klus waarbij wij alle 10 tegelijk kunnen helpen. Indien er meerdere klussen worden aangeboden, zullen we een keuze maken uit het aanbod. De overige klussen kunnen via de website van NL Doet ook gepresenteerd worden. Wellicht komen er dan alsnog andere mensen die zich voor 1 dag willen inzetten als vrijwilliger en die zich inschrijven op deze klus. Uiteraard zetten wij ons gratis voor uw organisatie in.

Hoe levert u een klus aan?
Wilt u als maatschappelijke organisatie meedoen aan NL Doet en/of een klus aanbieden aan de medewerkers van De Baat? Aanmelden gaat heel eenvoudig via de website www.nldoet.nl. U klikt hier op klus aanmelden en vult de gevraagde gegevens in (korte omschrijving van de klus, het aantal en soort vrijwilligers dat u zoekt en uw contactgegevens). Uw klus verschijnt vervolgens op de NL Doet website zodat belangstellende klussers uit uw omgeving en de Baatgroep zich kunnen aanmelden.

Financiële bijdrage
Heeft u een klus aangemeld op www.nldoet.nl, dan kunt u in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van maximaal €500,- van het Oranje Fonds. De criteria om hiervoor in aanmerking te komen kunt u op de website vinden. Het aanvraagformulier dient voor 11 februari binnen te zijn.

Meer informatie over NL Doet.
NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op 18 en 19 maart 2011 de handen uit de mouwen te steken. Doet u ook mee als klusser of als klusaanbieder?

Bent of kent u een organisatie waarbij er nog klussen gedaan kunnen worden? Meld hen dan aan voor NL Doet. De klussen zijn mogelijk in alle soorten en maten. Van het opknappen van een speeltuin en het pimpen van een dorpshuis, tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten. Of wat dacht u van achterstallige klussen zoals het op orde brengen van uw administratie, of het uitzoeken van spellen en boeken. Alle klussen kunnen aangemeld worden via www.nldoet.nl. Maak een leuke omschrijving van de klus en geef aan hoeveel vrijwilligers er nodig zijn. Via de website kunnen belangstellenden zich vervolgens intekenen op de klus.

Vragen en opmerkingen?
NL Doet wordt lokaal ondersteund door Dyanne van Tessel, coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk en maatschappelijk makelaar bij Stichting De Baat. Zij is te bereiken op 0297 230280 (dinsdag en donderdag) of via de mail d.vantessel@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligerswerk gezocht voor NL Doet op vrijdag 18 maart!

Wie zijn wij?Wij zijn 10 medewerkers van Stichting De Baat, de welzijnsinstelling uit De Ronde Venen. Onze missie is ‘ samenleven - iedereen doet mee'. In het kader van de landelijke campagne NL Doet (Oranjefonds) op vrijdag 18 maart a.s. willen wij een dag onze handen uit de mouwen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: