001 -Family

Werk in uitvoering in De Ronde Venen


Geplaatst op: 16 februari 2011

Vinkeveen, Demmerik

Op woensdag 23 februari van 8.00 uur tot 11.00 uur is de Demmerik ter hoogte van huisnummer 15 afgesloten voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. De wegafsluiting is nodig om een in slechte conditie verkerende boom te verwijderen. Voor deze werkzaamheden wordt een telescoopkraan gebruikt. Wij vragen uw begrip voor het ongemak dat de afsluiting mogelijk met zich meebrengt.

Vinkeveen, Vinkenkade

Vorige week heeft op de gemeentepagina gestaan dat de werkzaamheden op maandag plaatsvinden, dit moet dinsdag 22 februari zijn.

Op dinsdag 22 februari 2011 van 10.00 uur tot 16.00 uur is de Vinkenkade ter hoogte van huisnummer 67 afgesloten. Vanuit Abcoude blijft de weg tot huisnummer 69 bereikbaar en vanuit Vinkeveen blijft de weg tot huisnummer 65 bereikbaar. De wegafsluiting is nodig omdat Stijl 2000 een dakkapel moet plaatsen. Wij vragen uw begrip voor het ongemak dat de afsluiting mogelijk met zich meebrengt.

Abcoude, Gein

Het Gein tussen de dorpsbrug en de spoorlijn is vanwege werkzaamheden van 21 februari 2011 tot en met 30 april 2011 algeheel gestremd.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werk in uitvoering in De Ronde Venen

Vinkeveen, Demmerik Op woensdag 23 februari van 8.00 uur tot 11.00 uur is de Demmerik ter hoogte van huisnummer 15 afgesloten voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. De wegafsluiting is nodig om een in slechte conditie verkerende boom te verwijderen. Voor deze werkzaamheden wordt een telescoopkraan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: