001 -Family

350ste uitzending Behind the Grooves op RosaFM


Geplaatst op: 15 februari 2011

De Ronde Venen - Vrijdagavond 18 februari 2011 wordt het radioprogramma "Behind the Grooves" voor de 350ste keer uitgezonden op Rosa FM de lokale omroep voor De Ronde Venen.
De huidige setting van programmamakers, Marcel van de Schraaf, Remco Touwtje en Gerrit van de Kolk draaien nog steeds de Oldschool Classics, Rare Grooves en Underground Funk uit vervlogen tijden, die erg populair waren in de jaren 80 in de discotheken over de gehele wereld.

Het programma heeft in bijna zeven jaar tijd landelijke en buitenlandse bekendheid gekregen mede dankzij een live interview in de studio van Rosa FM met Louis Johnson (Brothers Johnson) bekend van het nummer "Stomp" niet te vergeten interviews met Larry Dotson (Bar-Kays), Evelyn "Champagne" King, Yvonne Gage, Michael Cooper (ConFunkShun), Melba Moore, Stedman Pearson van "Five Star", Teena Marie (bekend van haar nummer "Behind the Groove") en had "Behind the Grooves in een Amsterdams restaurant tijdens een etentje een interview met Delroy Murray van "Total Contrast" bekend onder andere van de nummers "Hit and Run" en "Takes A little Time".

"Behind the Grooves" is als radioprogramma gestart in 2004 bij RosaFM. Vrijdagavond 18 februari wordt een memorabele avond, want alle oud medewerkers en DJ`s van het radioprogramma zullen aanwezig zijn en ook aan het woord komen. Er zal teruggekeken worden op 350 X "Behind the Grooves" .

Om niets te missen, luister dan ook vanaf 21.00 uur naar Rosa FM via 107.6 Ether, 103.3 op de kabel en wereldwijd via de internet Hi-Quality video live-stream www.rosafm.nl of www.behindthegrooves.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

350ste uitzending Behind the Grooves op RosaFM

De Ronde Venen - Vrijdagavond 18 februari 2011 wordt het radioprogramma "Behind the Grooves" voor de 350ste keer uitgezonden op Rosa FM de lokale omroep voor De Ronde Venen. De huidige setting van programmamakers, Marcel van de Schraaf, Remco Touwtje en Gerrit van de Kolk draaien nog steeds de Oldschool … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: