Sportinstuif voor de jeugd


Geplaatst op: 15 februari 2011

In de voorjaarsvakantie zal op dinsdag 22 februari wederom een sportinstuif voor de jeugd van 4 tot 12 jaar plaatsvinden.

Na het succes van voorgaande jaren is er dit jaar wel besloten om het geheel iets anders neer te zetten. De kinderen krijgen geen formulier mee de zaal in, maar mogen zelf weten hoe vaak ze een onderdeel doen.

De zaal van de Willisstee gaat open om 14.00 uur en Juf Sandra zal beginnen met de warming up. Vervolgens zullen alle spellen begeleidt worden door vrijwilligers en trainsters van Gymnastiekvereniging Veenland. Om 16.00 uur is het evenement afgelopen, dat is nadat we zijn geëindigd met de Hockey Cockey. Iedereen is van harte welkom om de activiteiten van de kinderen te bekijken vanaf de tribune of u kunt gaan genieten van een kop koffie in de Stee-Inn.
De kosten zijn € 2,50 per deelnemer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportinstuif voor de jeugd

In de voorjaarsvakantie zal op dinsdag 22 februari wederom een sportinstuif voor de jeugd van 4 tot 12 jaar plaatsvinden. Na het succes van voorgaande jaren is er dit jaar wel besloten om het geheel iets anders neer te zetten. De kinderen krijgen geen formulier mee de zaal in, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: