Afzwemmen voor zwembrevetten bij De Amstel


Geplaatst op: 15 februari 2011

Afgelopen maandagavond werd er door Zwem- en waterpolovereniging De Amstel afgezwommen voor de officiële brevetten in het Veenweidebad in Mijdrecht.
Nadat de K.N.Z.B. gestopt is met de brevetten 1 tot en met 6 (de 4 zwemslagen uitvoeren binnen een opgegeven limiet), heeft De Amstel dit overgenomen.

Jaarlijks in februari wordt bij De Amstel afgezwommen voor deze brevetten. Er zijn per brevet bepaalde afstanden die binnen een bepaalde tijd moeten worden afgelegd. Bij brevet 1 moet je van elke slag 1 baan zwemmen (dus ook vlinderslag) en daarbij moet de baan schoolslag binnen de 30 seconden. Bij het laatste brevet, 6, moet je van alle slagen 100 meter binnen de voor alle slagen gestelde tijden zwemmen. Er wordt volgens de regels van het wedstrijdzwemmen gezwommen en de tijden worden officieel geklokt door een door de KNZB opgeleide jury.
Afgelopen maandag zwommen er maar liefst 24 zwemmers af en daar de eisen niet mis zijn waren er helaas drie zwemmertjes die niet aan de limieten voldeden en het volgend jaar opnieuw gaan proberen.

De zwemmers die het wel haalden waren:
Brevet 1: Romy Verhagen, Jaco ten Cate, Twan Sluijs, Jayden Alden, Lina Kruijswijk, Esmee Pappot, Anouk Pappot, Andinih is Rahayu, Ilse Kruijswijk en Elke Sannes.
Brevet 2: Fleur van Diemen en Madelon Klaver.
Brevet 3: Mike van Vliet, Martijn Ottenhof, Daniël van der Laan en Mickey Peters.
Brevet 4: Iris van der Moolen, Bas Klaver en Iris Bastiaansen.
Brevet 5: Nurzaina Amry.
Brevet 6: Mark Visser.
Vanaf deze plaats: allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Nieuwsgierig naar alle foto's of naar wat De Amstel nog meer allemaal te bieden heeft? Surf ‘ns langs op www.zpv-de-amstel.nl of neem eens een kijkje tijdens één van hun trainingen in het Veenweidebad.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afzwemmen voor zwembrevetten bij De Amstel

Afgelopen maandagavond werd er door Zwem- en waterpolovereniging De Amstel afgezwommen voor de officiële brevetten in het Veenweidebad in Mijdrecht.Nadat de K.N.Z.B. gestopt is met de brevetten 1 tot en met 6 (de 4 zwemslagen uitvoeren binnen een opgegeven limiet), heeft De Amstel dit overgenomen. Jaarlijks in februari wordt bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: