Dubbelslag voor VZOD in streekduels tegen Atlantis

Geplaatst op: 15 februari 2011

Zo mochten Frank van den Berg, Jessica Zijerveld en Barry van Limpt voor het eerst hun opwachting maken in de basis. VZOD/vdBoon heeft zich inmiddels al behoed voor degradatie en kan dus vrijuit spelen. Na de winst op KIOS en het verlies tegen De Vinken was Mijdrecht op voorhand een lastige wedstrijd hetgeen in de eerste 20 minuten ook bleek. Na een goede start met een doelpunt van Eric Spaargaren reageerde Altantis met vijf tegentreffers waardoor direct tegen een behoorlijke achterstand aangekeken werd. Maar bekomen van die eerste schrik rechtte VZOD de rug en bracht in 10 minuten tijd een stand van 6-5 op het bord door treffers van wederom Eric Spaargaren, Barry van Limpt en Dorien van Leeuwen. Ondanks de vele mutaties in het team deed VZOD niet onder voor Atlantis en groeide het vertrouwen dat hier twee punten te halen waren. Met een goed gevoel ging VZOD dus de rust in maar wist dat het nog hard aan het werk moest om een overwinning te halen.

De tweede helft was nog nauwelijks begonnen of Martijn Vervark had al het gelijkmakende doelpunt door de korf geschoten. Enkele minuten later werd een mooie aanval beloond met een prachtige doorloopbal door debutant Frank van den Berg. Dit was het sein voor VZOD om vol gas te geven en het werken werd beloond. Ondanks de afwijkende samenstelling van het team bleven de doelpunten komen en mede dankzij de debutanten wist VZOD een overwinning te bewerkstelligen. Ook invallers Bart Verheul en Willem Mast hebben hun steentje bijgedragen aan het uiteindelijk resultaat, 11-14.

Aankomende zaterdag speelt VZOD/vdBoon in De Proosdijhal om 15:45 tegen Fluks uit Noordwijk. Daaraan vooraf speelt VZOD 2 om 14:30 eveneens tegen Flux. Kom allen en geniet van twee heerlijke wedstrijden! Alle uitslagen op een rij: Atlantis 1-VZOD 1 11-14, Atlantis 2-VZOD 2 12-18, SDO A2-VZOD A1 3-12, Tempo B3-VZOD B1 9-5, EKVA C4-VZOD C2 2-4, KVA D2-VZOD D2 5-0, SDO E4-VZOD E2 14-9, KVA F2-VZOD F1 2-1

Nadat het tweede team van VZOD/vdBoon overtuigend met 12-18 had gewonnen van Atlantis uit Mijdrecht was het nu de beurt aan de manschappen van trainer/coach Klaas Bosman om hetzelfde te doen. VZOD trad aan met een aantal wijzigingen in het team, waaronder drie debutanten. Zo mochten Frank van den Berg, … Lees meer »