001 -Family

16-jarige jongen uit Mijdrecht, verdacht van schennis, niet vast


Geplaatst op: 15 februari 2011

Mijdrecht - De 16-jarige jongen die op 7 februari is aangehouden in de gemeente De Ronde Venen op verdenking van schennis van de eerbaarheid, zit niet langer vast. Op 10 februari is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris die oordeelde dat er onvoldoende gronden zijn om de jongen vast te houden.

 

De jongen zou op 7 februari zijn geslachtsdeel hebben getoond aan twee meisjes van 8 jaar. In het politiebericht stond vermeld dat het signalement volledig overeenkwam met deze persoon. De rechter-commissaris oordeelde echter dat er verschilpunten zitten tussen het opgegeven signalement en deze verdachte en wees de vordering bewaring tegen deze jongen op 10 februari daarom af. Lopende het onderzoek blijft de jongen wel verdachte.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

16-jarige jongen uit Mijdrecht, verdacht van schennis, niet vast

Mijdrecht - De 16-jarige jongen die op 7 februari is aangehouden in de gemeente De Ronde Venen op verdenking van schennis van de eerbaarheid, zit niet langer vast. Op 10 februari is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris die oordeelde dat er onvoldoende gronden zijn om de jongen vast te houden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: