001 -Family

Atlantis A1 kampioen


Geplaatst op: 14 februari 2011

Hoewel Atlantis A1 vorige week zelf niet in actie hoefde te komen kregen zij het kampioenschap toch nog onverwacht in de schoot geworpen. Buurvereniging De Vinken wist de als enige nog overgebleven concurrent Tempo te verslaan waardoor Atlantis niet meer in te halen was door de overige teams en zij dus
3 wedstrijden voor het einde van de competitie de titel binnen wisten te halen.
Afgelopen zaterdag werd er van alles georganiseerd om in de thuiswedstrijd tegen datzelfde Tempo er een waar korfbalfeest van te maken. De Mijdrechtse korfballers wilden voor eigen publiek laten zien waarom zij terecht bovenaan staan. En Tempo kwam ook naar Mijdrecht echter niet op het te verwachten tijdstip van 18.05 uur maar men was al om 12.30 uur aanwezig. Een foutje van de wedstrijdsecretaresse van Tempo heeft ertoe geleid dat het team niet het juiste tijdstip heeft doorgekregen en men wenste ook niet meer terug te komen om alsnog om 18.05 een wedstrijd te spelen.

Dan valt een hele organisatie uit elkaar en er werd dus geen wedstrijd gespeeld. Natuurlijk werd het team wel gehuldigd, de bloemen, de taart en toch nog verrassend veel publiek. Ook sponsor Van Dam Bedrijfsdiensten liet zich niet onbetuigd en bood alle spelers een prachtige geborduurde handdoek aan. De beide coaches Marijke Pauw en Arie Zaal werden geroemd om hun aanpak waardoor Atlantis A1 volgend zaalseizoen zal uitkomen in de landelijke 1e klasse.

Het feest na afloop was er niet minder om en er werd gezellig nagepraat bij de ouders van een van de teamleden.
Een bijzonder merkwaardige apotheose van deze korfbal(feest)dag.

De volgende wedstrijd is Atlantis A1 - Fiducia A1 op zaterdag 5 maart; aanvang 15.05 uur in sporthal De Phoenix te Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis A1 kampioen

Hoewel Atlantis A1 vorige week zelf niet in actie hoefde te komen kregen zij het kampioenschap toch nog onverwacht in de schoot geworpen. Buurvereniging De Vinken wist de als enige nog overgebleven concurrent Tempo te verslaan waardoor Atlantis niet meer in te halen was door de overige teams en zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: