Atlantis 2 verliest van VZOD 2

Geplaatst op: 14 februari 2011

Dit gebeurde echter niet, Atlantis 2 verloor met 12 -18 van VZOD.

Atlantis begon met Peter van der Wel, Jacco van Koeverden Brouwer, Chantal Poolman en Joyce Gortemulder in de aanval. De verdediging bestond uit Alex van Senten, Kristian Geerdinck , Lisanne van Doornik en Melissa van der Stap. Na het eerste fluitsignaal werd al snel duidelijk dat VZOD bestond uit een mengelmoes van spelers vanuit het eerste en tweede. Hierdoor werd het natuurlijk een stuk moeilijker voor Atlantis 2. Maar dit was juist een teken voor Atlantis om meer inzet en felheid te tonen dan normaal. Dit gebeurde echter niet. VZOD was gretiger en feller. Hierdoor ging Atlantis met een 5-7 achterstand de rust in.

In de rust attendeerde de coach Petra Taal het team erop feller en gretiger te zijn. Ze miste de strijdkracht. Het team wist zich echter niet te herpakken in de tweede helft. Het werd als snel 6-10. Toch wist Atlantis zich terug te knokken tot 10-12. Helaas was dit niet genoeg om de wedstrijd om te draaien. VZOD bleef scoren, en het vertrouwen van Atlantis werd steeds minder. Hierdoor werd het verschil vergroot met zes punten. De uiteindelijke uitslag werd 12-18. Atlantis 2 kan dit beschouwen als een off-day.

Zaterdag 26 februari heeft Atlantis 2 de mogelijkheid om zich tijdens de inhaalwedstrijd tegen Fluks 2 te revancheren. Deze wedstrijd zal worden gespeeld in sporthal De Willistee te Wilnis om 14.30 uur.

Afgelopen zaterdag mocht Atlantis 2 zich opmaken voor de wedstrijd tegen VZOD 2 uit Kudelstaart. Deze tegenstander werd de vorige keer verslagen door Atlantis. Het was dus de taak aan Atlantis om weer twee punten te pakken.Dit gebeurde echter niet, Atlantis 2 verloor met 12 -18 van VZOD. Atlantis begon … Lees meer »