Atlantis A2 pakt punten in de laatste seconden

Geplaatst op: 14 februari 2011

Zaterdag 12 februari heeft de A 2 van Atlantis, gesponsord door Scheenaart rioolservice, een lastige wedstrijd gehad tegen de A 1 van DTS. Atlantis begon erg scherp aan de wedstrijd met als aanvalsvak Maarten Helsloot, Niels van Oudenallen, Robina van Senten en Willemijn Schouten. In de verdediging begonnen Maarten van Diemen, Reinout Molenaar, Ilona Pauw en Iris Facee Scheaffer. Ondanks de goede start kreeg Atlantis al snel een doelpunt tegen. Gelukkig werd er snel gescoord en door een paar leuke doelpunten van Maarten, Iris, Reinout en Willemijn kwam de A 2 tot een rusttand van 5-2.

Na de rust had Atlantis moeite het goede spel vol te houden. Hierdoor ontstonden irritaties en had Atlantis moeite om het initiatief te houden.

Dit was ook terug te zien in de stand. Vlak voor het eind van de wedstrijd stonden Atlantis en DTS gelijk met 7-7. Met nog een minuut op de klok waren beide teams erg gehaast en wilden snel nog scoren. In de laatste seconden scoorde de na een lange afwezigheid teruggekeerde Kariem Khalifa het winnende doelpunt. Atlantis had hiermee alsnog de volle winst te pakken.

De komende weken speelt Atlantis A2 twee uitwedstrijden maar op zaterdag 12 maart zijn ze om 10.00 uur weer in sporthal De Phoenix te bewonderen.

Zaterdag 12 februari heeft de A 2 van Atlantis, gesponsord door Scheenaart rioolservice, een lastige wedstrijd gehad tegen de A 1 van DTS. Atlantis begon erg scherp aan de wedstrijd met als aanvalsvak Maarten Helsloot, Niels van Oudenallen, Robina van Senten en Willemijn Schouten. In de verdediging begonnen Maarten van … Lees meer »