Atlantis 7 pakt twee punten in Almere.

Geplaatst op: 14 februari 2011

Afgelopen zaterdag 12 februari moest het team Atlantis 7 afreizen naar Almere om daar tegen EKVA 6 een wedstrijd te spelen. Om kwart voor zes stapte het door Stemerdink en Verhoek gesponsorde team in de auto naar Almere om daar een potje te korfballen. Ze hebben niet voor niets die afstand gereden want er is een mooi eindresultaat behaald! Met 6-12 won Atlantis en konden ze met een gerust hart weer naar huis!

Na een bespreking was het moment gekomen om warm te lopen en na wat ingeschoten te hebben kon het team beginnen. Atlantis 7 begon in de aanval met: Nicole Both, Anouk Röling, Mathijs Gortenmulder en Alexander Beeloo. In de verdediging stonden: Laura Kentrop, Jenny Mos, Alwin Kooistra en Marcel de Jong. Het team was helaas niet compleet, Anita Alderden, Tim Verhoek en Sander Schrijvers konden er niet bij zijn en daarvoor hadden zij in de plaats: Mathijs Gortenmulder en Maarten Helsloot, Atlantis 7 wil hen hartelijk bedanken voor hun inzet!
Het begin ging goed en Atlantis kwam al snel op een voorsprong van twee punten, door twee afstandschoten van Mathijs Gortenmulder, waarna het moest wisselen van vak. Daarna kwam Alwin Kooistra met een schot en was het 0-3 voor Atlantis. Helaas werd er toen een punt gemaakt door EKVA. Daarna kwamen er nog wat schoten van Atlantis gemaakt door Nicole Both, Laura Kentrop en Mathijs Gortenmulder. EKVA maakte nog twee punten. Het was tijd voor de rust en de tussenstand was 3-6.

Na de rust werd Jenny Mos gewisseld voor Gwenda Kooistra en Mathijs Gortenmulder voor Maarten Helsloot. Meteen had Maarten Helsloot gelijk een goed schot te pakken en het stond 3-7. Daarna maakten Laura Kentrop, Marcel de Jong en Alexander Beeloo nog drie mooie doelpunten. De stand was inmiddels 3-10 waarna EKVA er nog drie maakte en daarna Atlantis nog twee door Alexander Beeloo en Nicole Both. Met een eindstand van 6-12 kon het team weer naar huis vertrekken en tevreden op de wedstrijd terugkijken!
We willen iedereen bedanken. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 26 februari om 12 uur in Vinkeveen.

Afgelopen zaterdag 12 februari moest het team Atlantis 7 afreizen naar Almere om daar tegen EKVA 6 een wedstrijd te spelen. Om kwart voor zes stapte het door Stemerdink en Verhoek gesponsorde team in de auto naar Almere om daar een potje te korfballen. Ze hebben niet voor niets die … Lees meer »