Kunst van Zolder komt er weer aan in Uithoorn


Geplaatst op: 14 februari 2011

Inbrengdag zaterdag 26 februari 12.00-16.00 uur.

Na het enorme succes van Kunst van Zolder 2009 lag het voor de hand dat er een vervolg zou komen. Was de Galerie in 2009 nog slechts een weekend het domein van Kunst van Zolder, nu in 2011 zijn maar liefst 2 weekenden vrijgemaakt voor deze verkooptentoonstelling. Iedereen kent wel het moment dat je op aangekochte kunst bent uitgekeken, of dat het gewoon niet meer past. Vaak blijft dan die kunstwerken ergens op zolder of in een kast ongezien en soms vergeten staan, en dat is natuurlijk zonde. Zo werd het plan geboren om een beurs te organiseren waar mensen hun niet meer 'gebruikte' kunst of werken waar ze op uitgekeken zijn, kunnen verkopen. De verkooptentoonstelling Kunst van Zolder vindt plaats op zaterdag en zondag 5,6,12 en 13 maart in Galerie Fort a/d Drecht. Er kunnen ook 'overcomplete' kunstwerken van anderen gekocht worden.

Wie kunstwerken heeft die in aanmerking komen voor verkoop, kan deze komen brengen tijdens de inbrengmiddag, zaterdag 26 februari van 12.00 tot 16.00 uur in Galerie Fort aan de Drecht, Grevelingen 50, Uithoorn.
Kunstwerken die kunnen worden ingebracht: ingelijste schilderijen/etsen/gouaches losse etsen/zeefdrukken, beelden steen/brons/keramiek, glas- en keramische objecten, gemengde techniek en dergelijke. Dus geen kunstposters, kleding, sieraden, meubels, antiek, boeken, servies, potjes, vaasjes, schaaltjes en dergelijke. Het is ook niet de bedoeling dat de mensen eigen werk inbrengen.
De verkoper kan zelf bepalen welk bedrag ze voor hun kunstwerk(en) willen hebben. Een tijdens de inbrengmiddag aanwezige deskundige bekijkt of het gevraagde bedrag redelijk is. De uiteindelijke verkoopprijs is hoger dan de vraagprijs van de inbrenger omdat de Galerie er nog wat oplegt vanwege de onkostenbestrijding.

Per persoon kunnen maximaal zes stukken ingebracht worden. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per inbrenger, dus niet per ingebracht stuk.

Dus hebt u ooit iets gekregen of aangekocht en bent u er een beetje op uitgekeken, dan kunt u het kunstwerk een 2e leven geven door het in te brengen bij Kunst van Zolder
Meer informatie staat op www.galeriefortaandedrecht.nl. of bel met Joop Crum 0297-521460

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunst van Zolder komt er weer aan in Uithoorn

Inbrengdag zaterdag 26 februari 12.00-16.00 uur. Na het enorme succes van Kunst van Zolder 2009 lag het voor de hand dat er een vervolg zou komen. Was de Galerie in 2009 nog slechts een weekend het domein van Kunst van Zolder, nu in 2011 zijn maar liefst 2 weekenden vrijgemaakt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: