De Baat (2e)

Assuline Turfstekerstoernooi 2011


Geplaatst op: 14 februari 2011

De Vinkeveense volleybalvereniging Atalante organiseert traditiegetrouw ook dit jaar weer het ASSULINE turfstekerstoernooi.

Dit buitentoernooi wordt zondag 29 mei voor het 23e jaar georganiseerd, wederom op de grasvelden van ‘de Vinken', op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld. Er zijn twee verschillende competities:
Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn.

Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen.

In beide competities wordt gestreden om een wisseltrofee. De punten van de hele dag bepalen wie in de finales komen. In de middag heb je waar mogelijk andere tegenstanders, dus iedereen maakt kans om punten te pakken. Kinderen zijn welkom, er is een hoop speelruimte. Wil je meedoen aan één van deze toernooien, neem dan telefonisch contact op met Han Feddema (0297-287952) of Yvonne Jansen (0297-285039) of download het inschrijfformulier via www.vv-atalante.nl. Kosten zijn €28,- per team. Aanmelding dient te geschieden voor 30 april. Graag tot ziens op zondag 29 mei!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Assuline Turfstekerstoernooi 2011

De Vinkeveense volleybalvereniging Atalante organiseert traditiegetrouw ook dit jaar weer het ASSULINE turfstekerstoernooi. Dit buitentoernooi wordt zondag 29 mei voor het 23e jaar georganiseerd, wederom op de grasvelden van ‘de Vinken', op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: