001 - Escaperoom aglemeen

Gezellige en interessante dagtocht bij de 'Paraplu'


Geplaatst op: 14 februari 2011

Een bezoek aan een eiland geeft altijd weer een apart gevoel, alsof je er echt eens helemaal uit bent. Dat geldt zeker voor een bezoek aan een waddeneilend zoals Texel. Daar voel je de zee en de wind altijd om je heen en meestal is het er mooi weer.
Op dinsdag 12 april 2011 organiseert de Stichting 'Paraplu' een dagtocht met een luxe en comfortabele touringcar naar dit grootste wadden-eiland. De gastvrouw tijdens deze dagtocht is Rita Salceda, die heel enthousiast vertelt: "We vertrekken al vroeg, om 8.30 uur, zodat we veel tijd op het eiland kunnen doorbrengen. Via de snelweg rijden we naar Texel en in de bus wordt al koffie of thee geserveerd met een plak cake, waarna de veerboot ons naar het eiland Texel vaart. Op de boot voegt onze reisgids zich al bij ons en die gaat tijdens de rondrit alles over het eiland vertellen en laten zien".

De rondrit gaat via Oude Schild naar Oosterend, waar tijden een korte wandeling de gids alles over het historische dorp vertelt. In het plaatsje De Koog wordt gestopt voor de lunch. Het "Rondje eiland" wordt vervolgd naar de beroemde vuurtoren, die wordt bezocht en waar van een prachtig uitzicht over het eiland en de waddenzee genoten kan worden. Het laatste plaatsje is de "hoofdstad" Den Burg, waar de deelnemers vrij kunnen rondkijken en nog een consumptie gebruikt wordt.

"Om 16.00 uur vertrekken we weer naar het vaste land, richting huis waar we rond 18.00 uur zullen aankomen" deelt gastvrouw Rita nog mee en roept idereen op om mee te gaan omdat het weer gezellig en interessant wordt.

De prijs voor de complete dagtocht, inclusief koffie, thee, consumptie en lunch bedraagt slechts
€ 40,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige en interessante dagtocht bij de 'Paraplu'

Een bezoek aan een eiland geeft altijd weer een apart gevoel, alsof je er echt eens helemaal uit bent. Dat geldt zeker voor een bezoek aan een waddeneilend zoals Texel. Daar voel je de zee en de wind altijd om je heen en meestal is het er mooi weer.Op dinsdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: