Geen goede vrijdag voor Atalante D1

Geplaatst op: 14 februari 2011

Vrijdag 11 februari moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman een uitwedstrijd spelen in Huizen tegen Huizen dames 2.
Zij staan op de tweede plaats in de competitie en Atalante op de zesde plaats.
Plaats twee t/m zeven staat nog vrij dicht bij elkaar in de competitie dus als je wint is er nog van alles mogelijk.

Coach Sjaak Immerzeel begon de wedstrijd met Irma Schouten als spelverdeelster, Susan Heijne op de diagonaal, Jana Chatrnuchova en Danielle van der Horst op het midden en Loes Kuijper en Carin van Kouwen op de buitenaanval.
Meteen vanaf het begin ging Huizen als een speer van start.
De Vinkeveense dames hadden hier geen antwoord op, ballen werden niet goed gepasst waardoor zij zelf niet aan aanvallen toekwamen. De eerste set werd dan ook dik verloren met 25-7.

De tweede set begon weer met een flinke voorsprong voor Huizen, maar door een serviceserie van Carin van Kouwen kwam Atalante weer aardig in de buurt van Huizen. Irma Schouten rende de benen onder haar lijf vandaan om de set ups zo goed mogelijk te brengen. Helaas kon Atalante het aan het net niet afmaken waardoor ook de tweede set verloren ging met 25-16.

De derde set had hetzelfde verloop, de pass kon niet goed gebracht worden waardoor er geen punten gescoord werden. Nancy Lijten werd nog ingezet voor de verdediging, zij had een paar mooie reddingen. Marleen Sondermeijer werd op het midden ingezet, ook zij kon een paar goede punten scoren. Helaas zat het deze avond echt niet mee en ging ook de derde set naar Huizen met 25-12.

De laatste set begonnen de dames met een kleine voorsprong. Mirjam van der Straatte scoorde een paar punten met de service en er was nog een beetje hoop op 1 puntje. Nancy Lijten werd wederom ingezet in de verdediging maar helaas zat het er gewoon niet in deze wedstrijd voor de Vinkeveense dames.
Ook de laatste set werd verloren met 25-19.

Deze wedstrijd gaan de dames snel vergeten en kijken weer vooruit naar de komende wedstrijd as vrijdag 18 februari om 20:00 uur in de Boei te Vinkeveen.
Er zal dan gespeeld worden tegen Keistad Dames 3.
Wij hopen dat u ons komt aanmoedigen, dan zullen wij voor een mooie pot volleybal zorgen.

Vrijdag 11 februari moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman een uitwedstrijd spelen in Huizen tegen Huizen dames 2.Zij staan op de tweede plaats in de competitie en Atalante op de zesde plaats.Plaats twee t/m zeven staat nog vrij dicht bij elkaar in de competitie dus als je … Lees meer »