001- Uithoorn

Vrienden/vriendinnentoernooi De Kwinkslag


Geplaatst op: 14 februari 2011

Op 3 februari 2011 was het weer zover: het jaarlijks terugkomend toernooi van de Kwinkslag voor leden met introducés. Het thema van de avond was: Zet je muts op.

Dat hebben we geweten, de gekste creaties stond op de hoofden van zo'n 24 leden met hun introducés. Het leek wel carnaval, maar dan op de badminton velden. Veel hoeden moesten het helaas ontgelden, want het was niet altijd even handig met een hoofddeksel te badmintonnen. Het enthousiasme was er niet minder om. Ik geloof dat de introducés nog fanatieker waren dan de leden. Ze bleven ook allemaal na de hevige gestreden partijen plakken.
Des te gezelliger. Na afloop was er een hapje en een drankje om de feestelijke avond stijlvol af te sluiten.
De winnaar of -ster kreeg een ½ jaar gratis badminton cadeau. Stefanie heeft met grote overmacht de 1ste prijs gewonnen. Zij vond dit een prachtige prijs en paste geheel in haar straatje.

Volgend jaar komt er weer zo'n toernooi, en mocht u dit aanspreken, kom dan gezellig eens kijken bij onze speelavond op de donderdagavond in de Boei te Vinkeveen . En wellicht doet u volgend jaar dan mee met dit toernooi.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrienden/vriendinnentoernooi De Kwinkslag

Op 3 februari 2011 was het weer zover: het jaarlijks terugkomend toernooi van de Kwinkslag voor leden met introducés. Het thema van de avond was: Zet je muts op. Dat hebben we geweten, de gekste creaties stond op de hoofden van zo'n 24 leden met hun introducés. Het leek wel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: