Brasserie De Waard vanaf 14 februari open


Geplaatst op: 11 februari 2011

Tibor en Sandra van Nie zijn de nieuwe eigenaren van Brasserie De Waard in Wilnis. Op dit moment vindt de finishing touch plaats en zijn gasten vanaf valentijnsdag welkom.

Tibor en Sandra weten zich verzekerd van de steun van een stel ervaren mensen in de keuken. Er is een nieuwe chef-kok aangesteld. Tibor: “We presenteren een kaart, waarbij kwaliteit voorop staat. En uiteraard tegen een redelijke prijs. Bij de samenstelling en de bereiding van de gerechten maken we gebruik van streekproducten.” Naast een gekwalificeerde ploeg mensen in de keuken, mogen de gasten ook rekenen op een vriendelijke en bekwame bediening in het restaurant. Brasserie De Waard biedt nu plaats aan zo’n 100 gasten. Daarnaast is er nog de tuinkamer en wanneer het mooi weer is, zal het op het buitenterras ook goed toeven zijn. Nieuw is ook de aperitiefbar in het restaurant. Tibor benadrukt dat men bij De Waard ook terecht kan voor feesten en partijen, vergaderingen en recepties.

Reserveer nu alvast voor het speciale valentijnsmenu of een heerlijk avond eten op een later tijdstip. U kunt daarvoor bellen met Tibor van Nie: 06-51308694.

Bron: De Groene Venen 11-02-2011, www.degroenevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brasserie De Waard

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brasserie De Waard vanaf 14 februari open

Tibor en Sandra van Nie zijn de nieuwe eigenaren van Brasserie De Waard in Wilnis. Op dit moment vindt de finishing touch plaats en zijn gasten vanaf valentijnsdag welkom.Tibor en Sandra weten zich verzekerd van de steun van een stel ervaren mensen in de keuken. Er is een nieuwe chef-kok … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: