001 -Family

S.V. Hertha stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor zaterdagselectie


Geplaatst op: 10 februari 2011

S.V. Hertha is erin geslaagd een nieuwe trainer te vinden voor het nieuwe seizoen voor de zaterdagselectie. Donderdag 3 februari heeft Ton van Burik een contract getekend.

Ton van Burik is zeker geen onbekende in het amateurvoetbal. Ton van Burik heeft tot 20 jarige leeftijd gevoetbald bij D.O.S. te Utrecht en daarna is hij 3 jaar profspeler geweest bij FC Den Bosch. Daarna heeft hij 11 jaar gespeeld bij U.V.V. ,waar hij tevens 4 jaar jeugdtrainer was. Na U.V.V. werd hij hoofdtrainer van o.a. S.E.C, U.V.V. , Brederodes en Vreeswijk. Vervolgens heeft hij 3 jaar gewerkt als analyticus en scout voor J.O.S. uit Amsterdam en Omniworld uit Almere en vanaf 2007 was hij trainer van Saestum te Zeist.

Al met al een zeer indrukwekkende staat van dienst en het bestuur van S.V. Hertha is zeer verheugd om zo'n ervaren trainer te strikken.

Op de foto tekent voorzitter Harry van Genderen, penningmeester Arno Hartsink en Ton van Burik het contract dat hem het komende jaar trainer maakt van S.V. Hertha.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

S.V. Hertha stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor zaterdagselectie

S.V. Hertha is erin geslaagd een nieuwe trainer te vinden voor het nieuwe seizoen voor de zaterdagselectie. Donderdag 3 februari heeft Ton van Burik een contract getekend. Ton van Burik is zeker geen onbekende in het amateurvoetbal. Ton van Burik heeft tot 20 jarige leeftijd gevoetbald bij D.O.S. te Utrecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: