Bewegen en lekker en gezond leren eten voor kinderen met cursus Club Fit 4 You


Geplaatst op: 9 februari 2011

De cursus Club Fit 4 You is de leukste manier voor kind en ouder om kennis te maken met bewegen en gezond en lekker eten. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar die iets te zwaar zijn, kunnen meedoen aan deze cursus. Drie maanden krijgen de kinderen wekelijks leuke sportlessen. Ouders krijgen tijdens deze maanden coaching op het gebied van voeding en opvoeding.

De cursus voor kinderen
Kinderen ervaren met leeftijdsgenoten hoe leuk het is om regelmatig te sporten en te bewegen. Spelenderwijs leren kinderen over gezond en lekker eten. De sportlessen zijn 2 keer per week in Mijdrecht. Tijdens de lessen maken de kinderen kennis met aerobic, taekwondo, korfbal en diverse andere sporten.

De cursus voor ouders
Ouders krijgen op een aantal momenten interessante informatie over gezond en lekker eten. Deze bijeenkomsten staan afwisselend onder leiding van een voedingsdeskundige en opvoedkundige.

Aanmelden en informatie
De cursus vindt plaats in het Medisch Trainingscentrum Mijdrecht en start op 28 maart 2011. De kosten bedragen € 35,00. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. U kunt u aanmelden via de website of neem contact op met de Zuwe Informatielijn, tel. 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut) of e-mail: cursusbureau@zuwezorg.nl. U kunt ook contact opnemen met het Medisch Trainingscentrum Mijdrecht, tel. 0297 - 286093.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewegen en lekker en gezond leren eten voor kinderen met cursus Club Fit 4 You

De cursus Club Fit 4 You is de leukste manier voor kind en ouder om kennis te maken met bewegen en gezond en lekker eten. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar die iets te zwaar zijn, kunnen meedoen aan deze cursus. Drie maanden krijgen de kinderen wekelijks leuke sportlessen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: