001 -Family

Chevrolet-dealer Van Kouwen presenteert vernieuwde Captiva


Geplaatst op: 8 februari 2011

De Captiva heeft een belangrijke ‘make-over' ondergaan voor 2011, met een fris nieuw ontwerp van het exterieur voor een nog vertrouwenwekkender en dynamischere aanwezigheid, een volledig nieuwe reeks krachtige en zuinige motoren, een opgewaardeerd interieur en chassismodificaties om het weggedrag te verbeteren. Vanaf eind april arriveren de eerste nieuwe Captiva's in de showroom van Chevrolet-dealer Van Kouwen.

• Leverbaar vanaf € 34.995,-
• Drie nieuwe motoren, handgeschakelde en automatische zesversnellingsbakken
• Opgewaardeerd interieur
• Hill-Start Assist, elektrische handrem en touchscreen navigatie met achteruitrijcamera
• Zevenzitsconfiguratie, plus voor- of vierwielaandrijving
• Meer ruimte en vermogen

Het 2011-model van de Captiva biedt de keuze uit drie nieuwe motoren die gekoppeld zijn aan een automatische of handgeschakelde zesversnellingsbak; een 2.4-liter benzinemotor, een 258 pk sterke 3.0-liter V6 en een 2.2-liter turbodiesel met 184 pk.
Naast alle veranderingen en verbetering die zijn doorgevoerd behoudt de nieuwe Captiva de voordelen van zijn aan te passen drie stoelrijen in theateropstelling die comfortabel plaats bieden aan maximaal zeven inzittenden. Dankzij het elektronisch gecontroleerde all-wheel-drive systeem op de LTZ uitvoering is maximale grip gegarandeerd.

Nederlandse prijzen Chevrolet Captiva
Chevrolet-dealer Van Kouwen verwacht de eerste nieuwe Captiva vanaf eind april in zijn showroom. Chevrolet gaat de Captiva in ons land in de volgende uitvoeringen leveren:
Captiva 2.4 (167 pk) LT FWD MT6 vanaf € 34.995,-
Captiva 2.2D (184 pk) LTZ AWD MT6 vanaf € 45.995,-
Captiva 2.2D (184 pk) LTZ AWD AT6 vanaf € 49.995,-
Captiva 3.0 (258 pk) LTZ AWD AT6 vanaf € 49.995,-

Optioneel zijn metallic lak (€ 800,-) en een zonnedak (LTZ, € 1.000,-) voor de Captiva leverbaar af-fabriek.

Captiva succesvol in Europa
In heel Europa zijn er sinds eind 2006 zo'n 120.000 Captiva's verkocht. De populariteit van het SUV-segment vertoont geen teken van terugval; in 2005 vertegenwoordigde het 6,2% van de totale Europese markt, terwijl het marktaandeel eind oktober 2010 was gestegen naar bijna 10%.

De heer Martijn Schenk, hoofd verkoop bij Van Kouwen Mijdrecht: "Wij zijn er van overtuigd dat we met deze nieuwe Captiva aan onze klanten een sterke propositie bieden in het marktsegment van compacte SUV's. Een sterk bezet segment, maar waarvan wij verwachten dat de Captiva er dankzij zijn scherpe prijsstelling, de uitgebreide uitrusting, de moderne motoren en transmissies en standaard zeven zitplaatsen een aanzienlijk deel van voor zijn rekening kan nemen."

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Chevrolet-dealer Van Kouwen presenteert vernieuwde Captiva

De Captiva heeft een belangrijke ‘make-over' ondergaan voor 2011, met een fris nieuw ontwerp van het exterieur voor een nog vertrouwenwekkender en dynamischere aanwezigheid, een volledig nieuwe reeks krachtige en zuinige motoren, een opgewaardeerd interieur en chassismodificaties om het weggedrag te verbeteren. Vanaf eind april arriveren de eerste nieuwe Captiva's … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: