VLC

Man sleept met gestolen scooter door Mijdrecht


Geplaatst op: 8 februari 2011

Mijdrecht -  Agenten hielden op maandagavond 7 februari een jongeman aan omdat hij met een kennelijk gestolen scooter aan het slepen was.

Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding dat twee jongemannen op de Paltrok met een scooter aan het slepen waren. De getuige gaf een signalement van de beide jongemannen door. Agenten gingen ter plaatse en zagen een jongeman lopen, die geheel aan het opgegeven signalement voldeed. Hij ontkende met een scooter te hebben gelopen, maar de agenten troffen het voertuig daar bij een tuin aan. De kentekenplaat en enkele onderdelen ontbraken. Daarop hielden de agenten de verdachte, een 19-jarige jongeman uit Vinkeveen, aan en namen de scooter in beslag. De andere verdachte werd niet meer aangetroffen.

De aangehouden verdachte is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek ingesloten. De politie onderzoekt de herkomst van de scooter.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man sleept met gestolen scooter door Mijdrecht

Mijdrecht -  Agenten hielden op maandagavond 7 februari een jongeman aan omdat hij met een kennelijk gestolen scooter aan het slepen was.Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding dat twee jongemannen op de Paltrok met een scooter aan het slepen waren. De getuige gaf een signalement van de beide … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: