001 -Family

Schennispleger aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 8 februari 2011

Mijdrecht - Agenten hielden op maandagmiddag 7 februari een jongen aan op verdenking van openbare schennis van de eerbaarheid.

Rond 17.20 uur kreeg de politie de melding dat een jongen op de Beltmolen zijn geslachtsdeel zou hebben getoond aan twee meisjes van acht jaar, die vervolgens waren weggerend. De melder gaf een signalement en een looprichting van de verdachte door.

Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in de omgeving in. Daarbij hield een agent rond 17.30 uur op de Proostdijstraat een 17-jarige jongen uit Mijdrecht staande. Uit nader onderzoek bleek dat de jongen niets met de zaak te maken had. Een andere agent controleerde rond 17.40 uur eveneens op de Proostdijstraat een andere jongen. Deze bleek geheel aan het signalement te voldoen. Daarop werd de jongen, 16 jaar oud en afkomstig uit Mijdrecht, aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar is hij voor nader onderzoek ingesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schennispleger aangehouden in Mijdrecht

Mijdrecht - Agenten hielden op maandagmiddag 7 februari een jongen aan op verdenking van openbare schennis van de eerbaarheid.Rond 17.20 uur kreeg de politie de melding dat een jongen op de Beltmolen zijn geslachtsdeel zou hebben getoond aan twee meisjes van acht jaar, die vervolgens waren weggerend. De melder gaf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: