001 -Family

Atalante A-side H1 wint weer


Geplaatst op: 7 februari 2011

De oplettende lezer heeft gemerkt dat het een aantal weken stil is geweest rond A-Side Atalante Heren 1. Na een drietal verliespartijen hebben de heren volleyballers uit Vinkeveen weer een goede partij gespeeld en werd er met 4-0 gewonnen van VCH H2 uit Hoofddorp. Twee weken terug hebben we de thuiswedstrijd kunnen zien tussen H1, toen nog op de nummer 3 en de nr 2. De ploeg uit Huizen had duidelijk veel goed en vooral jong talent in huis en overtrof de Vinkeveense ploeg met sterk spel. Slechts af en toe wist slimme routine van de de A-side equipe zich te doen gelden met mooie acties.

Vrijdag 4 februari was de tweede ploeg uit Hoofddorp te gast, zij staan op een achtste plek. Bij aanvang van de wedstrijd was het eerste heren team van Atalante gedaald naar een vijfde plek in de promotieklasse, maar virtueel werd de tweede plaats verdedigd. Het door A-Side gesponsorde team uit Vinkeveen had ook weer behoefte aan een lekkere wedstrijd en begon geconcentreerd aan de wedstrijd. Ook in het team van VCH speelden veel jonge talenten, 2 jongens van 15 en een van 19 jaar. Nog jonger dan het veelbelovende team van Huizen, maar ondanks mooie acties werden ook veel fouten door de jongelingen gemaakt. De eerste twee sets werden gedecideerd met twee keer een zeer ruime 25-13 gewonnen.

VCH had toch nog iets te bewijzen in de derde set voor een verdwaalde supporter op de tribune, maar verder dan 25-22 en een hoop gezeur op de scheidsrechter kwamen de Hoofddorpers niet. Atalante H1 liet zich niet van de wijs brengen en wist ook de vierde set overtuigend te winnen met 25-17. Een mooie 4-0 overwinning dat de mannen weer dichter bij de top in de promotieklasse brengt. Op 11 februari om 21.00 uur spelen de A-Side mannen weer thuis. Dan tegen Smashing '72 H1 uit Diemen die ondanks hun 9e plek wel onlangs van de koploper hebben gewonnen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante A-side H1 wint weer

De oplettende lezer heeft gemerkt dat het een aantal weken stil is geweest rond A-Side Atalante Heren 1. Na een drietal verliespartijen hebben de heren volleyballers uit Vinkeveen weer een goede partij gespeeld en werd er met 4-0 gewonnen van VCH H2 uit Hoofddorp. Twee weken terug hebben we de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: