Atlantis 2 verliest nipt in Noordwijk

Geplaatst op: 7 februari 2011

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, uit tegen Fluks 2 in Noordwijk. Deze ploeg was nog onbekend voor Atlantis. De geplande wedstrijd in december vorig jaar ging niet door vanwege het winterweer. Op de ranglijst stond Atlantis één punt voor op Fluks dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De strijd ging gelijk op, maar de keren dat een ploeg op voorsprong kwam was het de ploeg uit Noordwijk. Fluks won uiteindelijk het gevecht met een nipte 10-9 overwinning.
Atlantis begon met Cynthia Sassen in de basis voor de afwezige Eline Laaper.
Kristian Geerdinck maakte zijn rentree na een blessure. De ploeg uit Mijdrecht begon niet scherp. Er werd al snel tegen een 2-0 achterstand aangekeken. Atlantis was wakker geschud en de inhaalstrijd werd ingezet. Dit leidde tot een gelijke stand. De eerste helft ging verder gelijk op. Zodra Fluks weer op voorsprong kwam, maakte Atlantis het weer gelijk. Met een stand van 7 - 6 in het voordeel van Fluks werd er gerust.
Na een peptalk van coach Petra Taal kon er weer aan de wedstrijd worden begonnen. Het was echter Fluks die als eerste scoorde na rust. Het gat was weer twee punten. Atlantis was niet van plan de winst weg te geven. Atlantis kwam weer wat dichterbij. Het team toonde vechtlust en doorzettingsvermogen.
Met nog vijf minuten op de klok stond het 10-9. Atlantis zat heel dichtbij de gelijkmaker. Helaas lukte het de ploeg niet om nog een punt mee naar Mijdrecht te nemen.
Atlantis heeft als team gespeeld en geknokt voor de punten. Ze kregen geen loon naar werken. Een gelijke stand was verdienf geweest. Volgende week speelt Atlantis 2 tegen VZOD 2 in sporthal de Phoenix in Mijdrecht om 14.25 De vorige wedstrijd werd met een punt verschil gewonnen door Atlantis. Kom allemaal Atlantis 2 aanmoedigen naar de overwinning!

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, uit tegen Fluks 2 in Noordwijk. Deze ploeg was nog onbekend voor Atlantis. De geplande wedstrijd in december vorig jaar ging niet door vanwege het winterweer. Op de ranglijst stond Atlantis één punt voor op Fluks dus het beloofde een spannende wedstrijd … Lees meer »