Atlantis E1 weer een stap dichterbij de titel!


Geplaatst op: 7 februari 2011

Ook zaterdag 5 februari ging de DHIM equipe van korfbalvereniging Atlantis weer op weg naar een nieuwe overwinning.
Ditmaal moest er worden aangetreden tegen ZKV in Zaandam. Een duel tussen de nummer 1 en de nummer laatst. Ook deze wedstrijden moet je gewoon winnen.
Het begin was wat lastig aangezien het team wat door elkaar was gehusseld omdat Sam zijn arm heeft gebroken. De eerste aanval had wat opstartproblemen maar wist wel tweemaal de korf te vinden, waarvan het tweede doelpunt heel mooi was; een doorloopbal mooi uit de ruimte aangegeven. De tweede aanval had wat sneller zijn zaakjes op orde. Er werd goed voor elkaar gewerkt en iedereen werd uitgespeeld. Via een mooi afstandschot en drie korte kansen stond het al gauw 6-0. Met twee mooie doorloopballen werd de score vervolgens opgevoerd naar 8-0.
In de rust werd het door DHIM gesponsorde team door de coaches gecomplimenteerd met hun spel. Er was wel 1 klein kritiekpuntje, ondanks de 8-0 waren er nog heel veel kansen gemist. Voor elkaar blijven werken was het advies, dan zouden er nog veel doelpunten bij komen.
Atlantis bleef het proberen en creëerde veel kansen. Maar helaas ging het team in de 2e helft wel verder met missen van kansen. Maar het belangrijkste was wel dat er voor elkaar werd gewerkt en dat er niet werd opgegeven. Er vielen nog twee doelpunten; twee keurig uitgespeelde doorloopballen. Hierdoor kwam de uitslag uit op 10-0. Door de overwinning staat Atlantis E1 nog vaster op de eerste plaats. Met 9 gespeelde wedstrijden staat het team op 17 punten met een doelsaldo van 67 voor en maar 11 tegen. Wanneer er volgende week uit in Krommenie wordt gewonnen, zal op 5 maart de kampioenswedstrijd worden gespeeld. Houd u Atlantis E 1 in de gaten, dat kan op www.kvatlantis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E1 weer een stap dichterbij de titel!

Ook zaterdag 5 februari ging de DHIM equipe van korfbalvereniging Atlantis weer op weg naar een nieuwe overwinning.Ditmaal moest er worden aangetreden tegen ZKV in Zaandam. Een duel tussen de nummer 1 en de nummer laatst. Ook deze wedstrijden moet je gewoon winnen.Het begin was wat lastig aangezien het team … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: