001 -Family

Zwembadtraining WVA voor jeugdzeilers


Geplaatst op: 7 februari 2011

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude houdt op zondag 13 februari de traditionele zwembadtraining voor de jeugd. De training wordt dit jaar gehouden in het Sportfondsen Meerbad in Abcoude.

Al jaren organiseert de WVA voor haar jeugdleden een zwembadtraining. Tijdens deze training oefenen we in het omslaan en weer rechtop zetten van je zeilboot, reddend zwemmen, estafettes en nog veel meer. Ook is dit een goede mogelijkheid om de zwemvesten nog eens te testen op drijfvermogen.

Voor wie?
De zwembadtraining houden we dit jaar niet alleen voor de eigen leden: ook andere joongeren tussen 7 en 14 jaar bieden we graag de mogelijkheid om kennis te maken met het zeilen. De ideale omstandigheden in het zwembad zorgen ervoor, dat de eerste ervaringen positief zullen uitpakken. Uiteraard zorgt de WVA voor de bootjes en ook onze trainers zijn aanwezig. Ook is er de gelegenheid voor ouders om vanaf het terras te kijken hoe hun kinderen oefenen met in een boot klimmen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie
De zwembadtraining vindt plaats op zondag 13 februari van 13.15 uur tot 15.45 uur in het Sportfondsen Meerbad aan de Amsterdamsestraatweg 40 in Abcoude. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Meer informatie hierover staat op www.wvavinkeveen.nl

Over de WVA
De WVA is een vereniging met een grote regionale betekenis. Naast jeugdleden uit het gebied van Amsterdam tot Elburg en Nieuwegein heeft de vereniging een groot aantal lokale leden die gebruik maken van de faciliteiten op Zandeiland 4. De vereniging heeft verschillende trainingsgroepen variërend van beginners tot landelijk hoog geklasseerde wedstrijdzeilers bij de jeugd. Ook is er een jaarlijks terugkerende zeilcursus voor volwassenen die in de zomermaanden de fijne kneepjes van het zeilen in de vingers willen krijgen en worden er onderlinge wedstrijden gezeild, naast activiteiten en tochten voor gemotoriseerde boten. Meer informatie kunt u vinden op www.wvavinkeveen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwembadtraining WVA voor jeugdzeilers

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude houdt op zondag 13 februari de traditionele zwembadtraining voor de jeugd. De training wordt dit jaar gehouden in het Sportfondsen Meerbad in Abcoude. Al jaren organiseert de WVA voor haar jeugdleden een zwembadtraining. Tijdens deze training oefenen we in het omslaan en weer rechtop zetten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: