14 februari De Waard weer open, reserveer nu alvast


Geplaatst op: 4 februari 2011

Wilnis - Vanaf 14 februari zal Brasserie De Waard weer open gaan.

Tibor en Sandra van Nie zijn de nieuwe eigenaren. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om u te verrassen vanaf valentijnsdag.

Tibor en Sandra weten zich verzekerd van de steun van een stel ervaren mensen in de keuken. Er is een nieuwe chef-kok aangesteld. Tibor: “We willen straks een kaart presenteren, waarbij kwaliteit voorop staat. En uiteraard tegen een redelijke prijs. Ook zijn we van plan om bij de samenstelling en de bereiding van de gerechten veel gebruik te gaan maken van streekproducten.” Naast een gekwalificeerde ploeg mensen in de keuken, mogen de gasten ook rekenen op een vriendelijke en bekwame bediening in het restaurant. “Overigens kunnen we nog wel versterking in de bediening gebruiken,” zegt Sandra. “Wanneer er mensen zijn die belangstelling hebben, moeten ze zeker contact met ons opnemen.”
Brasserie De Waard biedt straks plaats aan zo’n 100 gasten. Daarnaast is er nog de tuinkamer en wanneer het mooi weer is, zal het op het buitenterras ook goed toeven zijn. Nieuw is ook de aperitiefbar in het restaurant. Tibor benadrukt dat men bij De Waard ook terecht kan voor feesten en partijen en voor vergaderingen en recepties.  

Reserveer nu alvast voor het speciale valentijnsmenu of een heerlijk avond eten op een later tijdstip.

U kunt daarvoor bellen met Tibor van Nie: 0651-308694.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Waard Wilnis

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

14 februari De Waard weer open, reserveer nu alvast

Wilnis - Vanaf 14 februari zal Brasserie De Waard weer open gaan. Tibor en Sandra van Nie zijn de nieuwe eigenaren. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om u te verrassen vanaf valentijnsdag.Tibor en Sandra weten zich verzekerd van de steun van een stel ervaren mensen in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: