Hulpverleningszondag in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 3 februari 2011

Op zondag 6 februari 2011 worden de diensten in 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, afgestemd op de jaarlijkse hulpverleningszondag.

Sinds de watersnoodramp van februari 1953 staat in de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland één dag in het jaar in het teken van hulp aan de naaste in nood. Deze zondag zal dominee H.J.Th. Velema uit Hoogeveen te gast zijn en in de diensten voorgaan. De tekst voor de preek in de morgendienst, die om tien uur begint, komt uit het Bijbelboek Johannes 1 vers 44, 45 en 47 en Johannes 6 vers 5b-7. Het gaat daar over Filippus, de 'vijfde' discipel, die ten eerste een gevondene is. Jezus vindt hem en roept hem met twee woorden: Volg Mij. Ten tweede is hij een getuige, hij leidt Nathanaël tot Jezus met de eenvoudige woorden: kom en zie! En ten derde is hij een cijferaar. Wanneer Jezus hem op de proef stelt, pakt hij zijn rekenmachientje in plaats van een geloofsbelijdenis. Na de morgendienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in verenigingsgebouw 't Kruispunt. Onder het genot van een kop koffie, thee of een glas fris kan er over de dienst of andere zaken nagepraat worden. U bent van harte welkom. Kijk voor andere informatie ook eens op de website van de kerk: www.cgkmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulpverleningszondag in 'de Wegwijzer'

Op zondag 6 februari 2011 worden de diensten in 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, afgestemd op de jaarlijkse hulpverleningszondag. Sinds de watersnoodramp van februari 1953 staat in de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland één dag in het jaar in het teken van hulp aan de naaste in nood. Deze zondag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: