Veenig test patatjes in De Ronde Venen


Geplaatst op: 1 februari 2011

www.veenig.nl is De jongerenwebsite van De Ronde Venen. Op deze website vind je informatie over allerlei onderwerpen zoals; wonen, werk, geld, alcohol, drugs en nog meer onderwerpen die interessant zijn voor jongeren van ongeveer 12 t/m 24 jaar. De kick off van 2011 was; ‘De Ronde Veense Patatje Met Test'.
De uitslag is bekend!

Het beste patatje met in De Ronde Venen kan gegeten worden bij;

DINO'S!!!
Het Veenig Test Team heeft besteld, gegeten en beoordeeld. Belangrijke punten in de beoordeling waren onder andere geur, kleur, knapperigheid, smaak, vetgehalte, zoutgehalte en zo nog een heel aantal kenmerken die de patatbeleving maken of breken.
Uiteindelijk was Dino's, die op vrijdag, zaterdag en zondag te vinden is op de Dr J van der Haarlaan de onbetwiste winnaar. Hopelijk krijgt ons ‘Beste Patatje Met 2011-certificaat' een mooi plekje in de wagen!
De top 3 zag er als volgt uit;
1. Dino's(Mijdrecht) 114 punten
2. Adelhof(Mijdrecht) 110 punten
3. Van Schaick(Abcoude) 109 punten
Hierna volgden in willekeurige volgorde Family(Wilnis), Dikke Mik(Mijdrecht), Cens(Mijdrecht), Tof(Mijdrecht), Snackbar Vinkeveen en The Corner(Mijdrecht). Helaas waren de snackbar in Baambrugge en die bij Eiland 1 in Vinkeveen niet geopend dus konden zijn niet meedoen aan de test.
Als testteam hebben wij ons verbaasd over het verschil in patatjes tussen de verschillend snackbars. Een patatje met is een patatje met zou je denken. Niets is echter minder waar. Met een verschil van 32 punten tussen de beste en de slechtste is het de moeite toch wel waard om even een stukje verder te fietsen naar Dino's!

Wij willen alle snackbars bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid.

Wil jij ook lid worden van de Veenig.nl redactie? Mail dan naar info@veenig.nl. Het is ook mogelijk om een maatschappelijke stage bij ons te lopen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenig test patatjes in De Ronde Venen

www.veenig.nl is De jongerenwebsite van De Ronde Venen. Op deze website vind je informatie over allerlei onderwerpen zoals; wonen, werk, geld, alcohol, drugs en nog meer onderwerpen die interessant zijn voor jongeren van ongeveer 12 t/m 24 jaar. De kick off van 2011 was; ‘De Ronde Veense Patatje Met Test'.De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: