001 - Week van de ontmoeting

HSV’69 Dames 1 in het nieuw gestoken door De Vries Schilderwerken


Geplaatst op: 1 februari 2011


De handbaldames 1 van HSV'69 hebben een nieuw tenue. Het team is gesponsord door de broers Jacco en Barry de Vries van De Vries Schilderwerken uit Mijdrecht. Met het nieuwe tenue wonnen de dames afgelopen zondag een thuiswedstrijd in Zevenhoven tegen ASV uit Ankeveen met 18-10.

Inmiddels hebben de dames al weer een aantal wedstrijden gespeeld. De eerst volgende thuiswedstrijd is zondag 13 februari om 15:00 uur in sporthal De Vlijt in Zevenhoven tegen Leidsche Rijn uit Utrecht. Het binnenseizoen loopt nog tot half maart. Daarna wordt het buitenseizoen voortgezet op het handbalveld in De Hoef.

Dames 1 is nog steeds op zoek naar een trainer! Dus, ken of ben je iemand die verstand heeft van het handbalspel en het ziet zitten om de dames één of twee keer in de week te trainen? De dames zijn tussen de 18 en 24 jaar, zitten al van jongs af aan met elkaar op handbal en willen graag beter worden in hun spel. Voor meer informatie kun je contact opnemen met S. Felix, telefoonnummer: 06-40429380.

Op de foto van links naar rechts, van boven naar onder:
Christy van der Kraats, Sanne Felix, Jessica Rademaker, Melissa Hogenboom, Joska van Oosten, Sanne Boots, Jill Felix, Nadine van der Kraats, Kim Blom en Joske van Diemen. Afwezig: Daniëlle van Graafeijland.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HSV’69 Dames 1 in het nieuw gestoken door De Vries Schilderwerken

De handbaldames 1 van HSV'69 hebben een nieuw tenue. Het team is gesponsord door de broers Jacco en Barry de Vries van De Vries Schilderwerken uit Mijdrecht. Met het nieuwe tenue wonnen de dames afgelopen zondag een thuiswedstrijd in Zevenhoven tegen ASV uit Ankeveen met 18-10. Inmiddels hebben de dames … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: