Welpenochtend bij korfbalvereniging Atlantis


Geplaatst op: 1 februari 2011

Mijdrecht - Trek je Sportieve outfit en zaalschoenen aan en kom naar de welpenochtend! Aanstaande zaterdag 5 februari organiseert korfbalvereniging Atlantis een welpenochtend in Sporthal "De Brug" voor de jeugd van 4 tot en met 7 jaar. Deze ochtend begint om 9.30 uur en zal om ongeveer 11.00 uur afgelopen zijn. Met verschillende spelonderdelen krijgen de kinderen een indruk hoe het er bij onze vereniging aan toe gaat. Voor de jongste jeugd staan plezier en beweging bij ons voorop.
Om een indruk te hebben hoeveel kinderen er komen zouden we het fijn vinden als de kinderen van te voeren opgegeven worden. Dit kan via www.kvatlantis.nl.

Is uw kind niet in de gelegenheid om zaterdag langs te komen? Kom dan geheel vrijblijvend op een andere zaterdag kijken. De welpen trainen elke zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur in Sporthal "De Brug".

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welpenochtend bij korfbalvereniging Atlantis

Mijdrecht - Trek je Sportieve outfit en zaalschoenen aan en kom naar de welpenochtend! Aanstaande zaterdag 5 februari organiseert korfbalvereniging Atlantis een welpenochtend in Sporthal "De Brug" voor de jeugd van 4 tot en met 7 jaar. Deze ochtend begint om 9.30 uur en zal om ongeveer 11.00 uur afgelopen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: