001 -Family

Wisselend succes voor waterpoloteams van de Amstel


Geplaatst op: 1 februari 2011

Drie van de vijf waterpoloteams van zwem- en polovereniging de Amstel namen het deze avond op tegen verschillende teams uit de regio in het Veenweidebad te Mijdrecht. De pupillen en dames wisten jammer genoeg niet te winnen, maar het 2e Heren team van de Amstel boekte een mooie overwinning tegen AZSV-Splons uit Amsterdam.

Het pupillenteam onder 13 jaar mocht het spits afbijten tegen het jeugdteam van de Waterwolf uit Amsterdam. Roy Bos opende de score voor de Amstel, maar daarna volgden snel 3 doelpunten van de tegenstander. In het 3e part wist Lois van Duijkeren een strafworp te verzilveren en bracht de Amstel terug in de wedstrijd. Toch wist het Amsterdamse team de kleine voorsprong uit te breiden. Ondanks een 2e doelpunt van Roy werd het uiteindelijk 3-6 voor de kinderen uit Amsterdam.

De dames gingen de strijd aan tegen het zeer jonge 2e team van VZV uit IJmuiden. In het eerste part ging het heel gelijk op en kwam geen van de teams tot scoren. Er werden veel overtredingen begaan door de Amstel-dames, waaruit ook veel tijdstraffen volgden. Na het 2e part kreeg Rianne Kok haar 3e tijdstraf waardoor zij niet meer deel mocht nemen aan de wedstrijd. De VZV-dames zagen hun kans schoon en scoorden de eerste doelpunten. De Amstel-dames moesten al snel hun meerdere erkennen in de tegenstander en konden de gehele wedstrijd niet tot scoren komen. Dit in tegenstelling tot VZV dat met 0-6 de wedstrijd won.
Hierna was het de beurt aan het Heren-2 team, dat de eer voor de Amstel wist te redden door een achterstand in het 3e part om te buigen in een 13-9 overwinning. Vaders Paul Lamers en Michel Aarsman (ook spelend) konden met name trots zijn op hun zoons Danilo en Sander die elk 4 keer scoorden voor de Amstel. In een harde wedstrijd tegen het Amsterdamse team hielden de Heren het hoofd koel en sloten de avond succesvol af met hun zege.

Voor meer informatie over zwem- en polovereniging de Amstel, bezoek onze site: www.zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wisselend succes voor waterpoloteams van de Amstel

Drie van de vijf waterpoloteams van zwem- en polovereniging de Amstel namen het deze avond op tegen verschillende teams uit de regio in het Veenweidebad te Mijdrecht. De pupillen en dames wisten jammer genoeg niet te winnen, maar het 2e Heren team van de Amstel boekte een mooie overwinning tegen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: