001 -Family

Amstel-minioren wedstrijdzwemmers succesvol tijdens Speedo-competitie


Geplaatst op: 1 februari 2011

Afgelopen zondag is een groep van negen zwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel afgereisd naar Aalsmeer voor een Speedo wedstrijden; competitie wedstrijdzwemmen voor minioren.

In totaal werden er 20 afstanden gezwommen, hierop werden maar liefst 14 persoonlijke records verbeterd. De meest opvallende prestatie werd geleverd door Mickey Peters. Na vier weken niet getraind te hebben door ziekte, wist hij toch op alle drie de afstanden zijn persoonlijk record te verbeteren, waarvan de grootste verbetering op de 100 m rugslag (1:41.37). Maar er waren er nog meer die op al hun afstanden persoonlijke records zwommen. Zo zwommen Iris van der Moolen en Iris Bastiaansen allebei een persoonlijk record op hun 200 m wisselslag (3:16.26) en (3:32.23). Ook op hun andere afstanden zwommen ze persoonlijk records. Hetzelfde geldt voor Martijn Ottenhof, hij verbeterde zich op de 100 m rugslag en de 100 m vrije slag (1:25.67).

Daarnaast werden er ook door de andere zwemmers goede prestaties geleverd. Zo zwom Daniël van der Laan op de 100 m vrije slag (1:22.56) Fleur van Diemen op de 50 m vrije slag (44.24) en Mouna Oudshoorn op de 100 m rugslag (2:12.87). Ook Anouk Pappot wist in haar tweede wedstrijd een mooie tijd neer te zetten op de 100 m vrije slag (1:37.03). Helaas lukte het ons jongste zwemmertje Anne-Laure Has niet om zich deze keer te verbeteren. Maar ik weet zeker dat haar dit de volgende keer wel lukt. Ze zwom op de 100 m schoolslag net boven haar persoonlijk record (1:59.67) al met al kunnen we met tevredenheid terugkijken op deze Speedo wedstrijd.

Voor meer informatie over de resultaten en mogelijkheden zie www.zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amstel-minioren wedstrijdzwemmers succesvol tijdens Speedo-competitie

Afgelopen zondag is een groep van negen zwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel afgereisd naar Aalsmeer voor een Speedo wedstrijden; competitie wedstrijdzwemmen voor minioren. In totaal werden er 20 afstanden gezwommen, hierop werden maar liefst 14 persoonlijke records verbeterd. De meest opvallende prestatie werd geleverd door Mickey Peters. Na … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: