Groepsexpositie Atelier de Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 1 februari 2011

Mijdrecht - Tien leden van Atelier de Kromme Mijdrecht exposeren in februari in de Royal Gallery in Amsterdam. Naast vooral figuratief werk, zullen er ook enkele abstracte schilderijen zijn te zien. Aangezien alle leden hun persoonlijke stijl hebben, biedt de expositie een gevarieerd en kleurrijk beeld.
De feestelijke opening van deze bijzondere tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 5 februari van 16 tot 18 uur. De Mijdrechtse zanger en pianist Jordy de Leeuw zal de vernissage muzikaal opluisteren. De Royal Gallery is gevestigd aan de Koningsstraat 37 in Amsterdam en is van woensdag tot en met zondag van 12 tot 18 uur geopend. De expositie duurt tot en met 27 februari.

Gevarieerd werk
Atelier de Kromme Mijdrecht is een reeds dertig jaar bestaande vereniging van amateur-beeldend kunstenaars, waarvan een aantal leden echter een professioneel niveau heeft bereikt. Van zaterdag 5 tot en met zondag 27 februari zullen tien kunstenaars hun werk in de Amsterdamse Royal Gallery tonen, te weten Freddy Hentzen,Truus Wortel, Marja Tulp, Agnes Remkes, Berry Schoemaker, Gosia Kowalska, Jaap de Vries, Tina Sopacua, Elise Warner en Ria Blommaert.
Naast schilderijen van stillevens, portret, model en dieren, zullen er ook landschappen en abstracte werken te zien zijn. In totaal omvat de expositie zo'n vijftig werken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groepsexpositie Atelier de Kromme Mijdrecht

Mijdrecht - Tien leden van Atelier de Kromme Mijdrecht exposeren in februari in de Royal Gallery in Amsterdam. Naast vooral figuratief werk, zullen er ook enkele abstracte schilderijen zijn te zien. Aangezien alle leden hun persoonlijke stijl hebben, biedt de expositie een gevarieerd en kleurrijk beeld.De feestelijke opening van deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: