001 - Homan Zonnepanelen

Mogelijke inbrekers aangehouden in Abcoude


Geplaatst op: 30 januari 2011

Abcoude - Op de carpoolplaats aan de Burgemeester des Tombeweg heeft de politie vrijdagavond vier mannen aangehouden omdat zij verdacht werden van een inbraak.

Tijdens de surveillance controleerden agenten een auto met Frans kenteken op de carpoolplaats aan de Burgemeester des Tombeweg. In de auto zaten twee mannen van 36 en 27 jaar uit Roemenie. De mannen verklaarden op de carpoolplaats te willen slapen. De agenten gaven aan dat het verboden was en dat de mannen elders hun onderdak moesten zoeken. Omdat de agenten het idee hadden dat de mannen toch bleven staan, hielden ze op een afstandje de mannen in de gaten. Plotseling zagen de agenten dat een van de Roemenen een aantal maal een lichtsignaaltje gaf. Hierop kwamen twee mannen naar de auto lopen. De agenten besloten de mannen wederom te controleren. In de auto van de Roemenen zagen de agenten diverse inbrekerswerktuigen liggen. Nader onderzoek in de auto leverde ook een groot aantal kabels in de kofferbak op. De mannen, 23, 27, 34 en 37 jaar allen uit Roemenie werden aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mogelijke inbrekers aangehouden in Abcoude

Abcoude - Op de carpoolplaats aan de Burgemeester des Tombeweg heeft de politie vrijdagavond vier mannen aangehouden omdat zij verdacht werden van een inbraak. Tijdens de surveillance controleerden agenten een auto met Frans kenteken op de carpoolplaats aan de Burgemeester des Tombeweg. In de auto zaten twee mannen van 36 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: