001 -Family

De sleutel tot succesvol beveiligen...


Geplaatst op: 28 januari 2011

VMB Security & Services is, ondanks de economische terugval van de afgelopen jaren, exponentieel gegroeid. De onderneming is landelijk actief in alle vormen van beveiliging. Van mobiele surveillance tot objectbeveiliging. En van receptiediensten tot advies en beveiligingsplannen. De kwaliteit, service en deskundigheid worden door de klantenkring hoog gewaardeerd en vormen de basis voor de uitbouw van de organisatie.

VMB is nu nog gevestigd in een bedrijfspand in Mijdrecht, maar kan vanuit die locatie de verdere groei niet ondersteunen. Reden waarom de directie, bestaande uit Oscar Tieman en Robert Hasperhoven, een nieuw pand in Uithoorn heeft aangekocht. Deze huisvesting is drie keer groter dan het pand in Mijdrecht. EKZ Makelaars heeft VMB bij de aankoop professioneel begeleid.
Donderdag 20 januari vond de sleuteloverdracht plaats. De heren Tieman en Hasperhoven kregen de sleutel officieel aangereikt uit handen van Chris van Zantwijk van EKZ Makelaars, die om meerdere redenen blij is met de komst van VMB. Naast zijn werk als makelaar is Van Zantwijk ook actief als voorzitter van de Stichting Beveiliging Bedrijven Uithoorn.

Met deze overdracht start voor VMB een nieuwe fase in haar bestaan. Ook het aan VMB Security & Services gelieerde VMT Security Systems verhuist mee naar Uithoorn. Het pand wordt de komende tijd bedrijfsklaar gemaakt en ingericht. Naar verwachting verhuizen beide bedrijven op 1 maart vanuit Mijdrecht naar het nieuwe bedrijfsonderkomen. Meer informatie op www.vmb-security.eu.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VMB Security & Services

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De sleutel tot succesvol beveiligen...

VMB Security & Services is, ondanks de economische terugval van de afgelopen jaren, exponentieel gegroeid. De onderneming is landelijk actief in alle vormen van beveiliging. Van mobiele surveillance tot objectbeveiliging. En van receptiediensten tot advies en beveiligingsplannen. De kwaliteit, service en deskundigheid worden door de klantenkring hoog gewaardeerd en vormen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: