Weekend Alarm bij C1000 De Ronde Venen


Geplaatst op: 28 januari 2011

Met de juiste klik op 0297-online.nl haalt u een berg voordeel in huis

Een voordelig weekend begint voortaan op 0297-online.nl. Klik op de homepagebanner van C 1000 De Ronde Venen en kijk wekelijks wat ze daar nu weer voor u in petto hebben. “We hebben oog voor onze klanten en speuren wekelijks naar voordelig in te kopen partijen waarvan we zeker weten dat we onze klanten daar een plezier mee doen,” aldus Marco Bakker, bedrijfsleider van C 1000 De Ronde Venen. 

“Onze klanten zijn tuk op aanbiedingen die aantrekkelijk zijn en beslist de moeite waard om onze winkel met een bezoekje te vereren. Dat weten we omdat onze folder op zaterdag in de bus valt en we vanaf de maandag daarop heel veel mensen binnen krijgen die profiteren van onze aanbiedingen. Na intern overleg is besloten om deze lijn ook in het weekend door te zetten. Wekelijks speuren we naar partijen die wij groot en voordelig kunnen inkopen. In het weekend profiteert de consument hier van.”

Het is vrij eenvoudig om te checken of er in een bepaalde week iets van uw gading is te vinden. Voordat u in de auto stapt of op uw fiets springt kijkt u op 0297-online.nl. U klikt de banner aan en vervolgens haast u zich, goed voorbereid op het echte voordeel, naar onze winkel.

Marco Bakker: “Onze klanten kunnen een spectaculair aanbod verwachten. Dat zal vaak op de afdeling groente en fruit te vinden zijn, maar afhankelijk van het aanbod, kan dit van alles zijn. We kopen grote partijen op, prijzen die scherp en plaatsen ze in onze winkel onder het motto “op = op”. Als spelregel hanteren we de vermelding van de hoeveelheid die beschikbaar is en het totale aantal dat je er als klant van mag kopen. Zo kunnen namelijk zoveel mogelijk klanten van onze aanbiedingen profiteren. Komt de bodem in zicht, dan zullen we dat op de website melden. Ook zal dan bij de entree van de winkel worden vermeld dat de weekendaanbieding helaas is uitverkocht.”

Het team van C 1000 is enorm benieuwd of deze extra voordeelactie zal aanslaan en heeft bewust voor promotie via internet gekozen. “We gaan het zien!” aldus Marco Bakker.
www.0297-online.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: C1000 Wilnis

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weekend Alarm bij C1000 De Ronde Venen

Met de juiste klik op 0297-online.nl haalt u een berg voordeel in huisEen voordelig weekend begint voortaan op 0297-online.nl. Klik op de homepagebanner van C 1000 De Ronde Venen en kijk wekelijks wat ze daar nu weer voor u in petto hebben. “We hebben oog voor onze klanten en speuren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: