Kevin Regelink breekt met marathonteam


Geplaatst op: 28 januari 2011

Kevin Regelink heeft met onmiddellijke ingang het contact verbroken met schaatsmarathonteam Marino/Goesting Events.

Door meningsverschillen in het functioneren van beide partijen was het voor iedereen beter om uit elkaar te gaan. Door sponsoring van familie en het bedrijf van zijn oom, 4 Building, kan hij het seizoen zorgeloos afmaken. Op de Weissensee wordt Kevin goed opgevangen door het schaatsteam Viks Parket uit Driemond waarin Nederlands Kampioene Mariska Huisman bij schaatst. Op de Weissensee heeft Kevin al een aantal wedstrijden gehad. Als eerste deed hij mee aan de Talent Trophy waar maandag de Proloog van 5 km werd verreden. Kevin werd daar zevende en woensdag stond een wedstrijd over 75 km op het programma. Kevin werd daar vijfde en uiteindelijk in het eindklassement tweede. Donderdag had hij zich ingeschreven voor het Friese Kampioenschap korte baan van 110 meter. De rijders moesten verkleed en op Friese doorlopers aan de start verschijnen. Met deze wedstrijd werd Kevin eerste en gehuldigd als Fries Kampioen.

Verder rijdt Kevin op de Weissensee nog drie wedstrijden samen met de nationale top, te weten het Aard Koopman memoriaal over 100 km, het Open Nederlands Kampioenschap ook over 100 km en als laatste de alternatieve Elfstedentocht over 200 km.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kevin Regelink breekt met marathonteam

Kevin Regelink heeft met onmiddellijke ingang het contact verbroken met schaatsmarathonteam Marino/Goesting Events. Door meningsverschillen in het functioneren van beide partijen was het voor iedereen beter om uit elkaar te gaan. Door sponsoring van familie en het bedrijf van zijn oom, 4 Building, kan hij het seizoen zorgeloos afmaken. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: